Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, katıldığı 343 Digital YouTube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2019 yılında TFF başkanlığına seçilen Özdemir, özellikle Fenerbahçe ile ilişkisine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe üyeliğinden istifa kararını değerlendiren Özdemir, "Fenerbahçe üyeliğinden istifa etmem benim için üzüntülü bir karardı. Ancak ben gidip de tayin edilmiş Fenerbahçe Disiplin Kurulu Üyeleri önünde hesap vermem. Ben hesap verecek insan değilim Fenerbahçe'de. Bu dönemki Fenerbahçe yönetimi, benim değerimi bilmediler" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin başarısıyla gurur duyduğunu vurgulayan eski TFF başkanı, "Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe'nin başarısı ile gurur duyarım, Fenerbahçe başarısız olduğu zaman büyük üzüntü duyarım ama kongre üyesi değilim. Benim için çok önemli değil. Benim o kararı almama sebep olanlar utansınlar. Bizim dönemimizde yedek üye olan kişiyi ikinci başkan yaptılar. Nihat Özdemir'in Fenerbahçe Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi için derneklere telefonlar açılmış... Yazıklar olsun, ne diyeyim..." şeklinde konuştu.

F.Bahçe’nin Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu Başkan Vekili Hakkı Kurtuluş oldu F.Bahçe’nin Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu Başkan Vekili Hakkı Kurtuluş oldu

Süper Lig'de lider durumda olan Fenerbahçe hakkında da konuşan Özdemir, "Fenerbahçe bu sene çok iyi gidiyor. Kadrosu çok iyi, teknik direktörü çok iyi. İnşallah teknik direktöre olan güven devam eder. İsmail Hoca ile birlikte Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimalini daha yüksek görüyorum. Bazı arkadaşlarımla Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için iddiaya da girdim. İnşallah hata yapmazlar. Kadroyu kurmak başka bir şey, hocanın arkasında durmak başka bir şey. Taraftarla oyuncuları birleştirmek ayrı bir yetenek istiyor. Eğer o yeteneğe sahiplerse bu takım şampiyon olur" değerlendirmesinde bulundu.