CHP Etimesgut İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti ve basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaret sonrasında yapılan açıklamada, Beşikçioğlu'nun anket çalışmalarına dair bilgiler de paylaşıldı. Beşikçioğlu, Mansur Başkan ile aralarında herhangi bir sıkıntının olmadığını belirterek, "O bizim ağabeyimiz, tecrübelerine her daim ihtiyacımız var" dedi.

Anket çalışmalarına ilişkin soruya ise Beşikçioğlu, duygusal bir anket uyguladığını ifade etti. Oyunlarından sonra seyircilerle buluşarak 1500 kişiyle tek tek fotoğraf çektirdiğini ve bu buluşmaların duygusal anketini oluşturduğunu söyledi. Beşikçioğlu, sonuçların oldukça olumlu olduğunu belirterek, "Siyasette, hizmette başka bir söylenceyle geleceğiz. Rant bilmem, hizmet bilirim" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kırım Tatarları açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kırım Tatarları açıklaması

Belediye Başkan Adayı, Etimesgut'un kültür ilçesi olacağını ve genç kitle için sosyal çalışmaların daha verimli olacağını vurgulayarak, seçim stratejisi hakkında da bilgi verdi. Ankara'da diğer adayların demokrasinin bir gereği olduğunu belirtti ve Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın tecrübelerinden istifade etme gerekliliğine vurgu yaptı.