İYİ Parti Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın istifa edeceği iddia edildi İYİ Parti Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın istifa edeceği iddia edildi

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı olma teklifini nasıl kabul ettiğini anlattı. Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol'un telefonla teklifte bulunduğunu, ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Ümit Erkol ile görüştüğünü belirtti. Prag'da bulunduğu sırada gelen teklife "Düşüneyim" yanıtını verdiğini ifade eden Beşikçioğlu, "On yıldır tiyatro yapıyorum; tek bir siyasetçiyi ben sahneme getiremedim. Madem öyle, ben de siyaset sahnesine çıkıyorum" dedi.

Adaylık sürecinde kucaklayıcı ve hizmet odaklı politikalar izleyeceğini dile getiren Beşikçioğlu, kültür ve sanat alanında sosyo-kültürel seviyeyi yükselten bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğini ifade etti. Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile olan ilişkisinden ve saygısından bahsederek, Mansur Yavaş'ın kendisi için değerli bir kişi olduğunu vurguladı.