ABD'li pedofili milyarder Jeffrey Epstein'in kardeşi Mark Epstein, edindiği otopsi raporuna dayanarak abisinin intihar etmediğini savundu.

Resmi raporlarda abisinin kendisini asarak intihar ettiğinin belirtildiğini hatırlatan Mark Epstein, "Fotoğrafta ip izinin boynunun ortasında ve düz bir çizgi şeklinde olduğu görülüyor. Ancak asılma durumunda aşağıya doğru sarkacağınız için bu izlerin düz çizgi şeklinde değil, yukarı doğru olması gerekirdi" diye konuştu.

Rusya, Ukrayna’nın içinde ilerlemeye devam ediyor Rusya, Ukrayna’nın içinde ilerlemeye devam ediyor

Kardeş Epstein, abisinin intihar etmesi durumunda bu izlerin çenenin ve kulakların altında olacağını öne sürdü.

Jeffrey Epstein hakkındaki iddialarla ilgili mahkemeye çıkmayı beklerken, 2019'da New York'ta tutulduğu hapishane hücresinde ölü bulunmuştu.

JEFFREY EPSTEİN KİMDİR?

Jeffrey Epstein, 2005'te ABD'nin Florida eyaletinde, 14 yaşında bir kızla cinsel ilişkiye girmek için para verdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Reşit olmayan birçok kız Epstein'in ve arkadaşlarının kendilerini cinsel istismara maruz bıraktığını iddia etse de mahkeme Epstein'i 2008'de tek bir kişiye cinsel istismar uygulamaktan suçlu buldu.

Milyarder, suçlu bulunmasının ardından 13 aylık bir ceza aldı.

New York savcılarının Epstein'i 2019'da fuhuş ağı oluşturmaktan suçlu bulmasının ardından, milyarder gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulundu.