Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Netenyahu’ya Hitler benzetmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Netenyahu’ya Hitler benzetmesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) Kurban Bayramı için yapılan çalışmasınının sonuna geldi. Milyonlarca emeklinin beklediği sevindiren haberi duyurdu. Emekli Haziran ayında bayram nedeniyle maaşını erken çekecek. Bu bayram emekli 3 bin TL'lik ikramiyesini maaşı ile beraber alacak. İşte emekliye ödenecek maaşın tarihi...

Milyonlarca emeklinin yüzü Haziran ayında 3 bin liralık bayram ikramiyesiyle gülecek. 16 Haziran'da başlayacak olan Kurban Bayramı dolayısıyla emekliler maaşlarının erken tarihte yatmasını talep ediyordu. Milyonlarca emekli düşük maaş nedeniyle kurban kesemezken bir çoğu içinde maaşın erken yatması önem arzetmekte.

Normal şartlar altında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 17-26 Haziran tarihleri arasında hesaplara aktarılacak olan maaş ödemeleri, Haziran ayında bir defaya mahsus olmak üzere öne alınacak. 16 milyonun üzerindeki emekli vatandaşın maaşlarını ve bayram ikramiyelerini almaları için muhtemel takvim belirlenmiş durumda. Bu yıl maaş ve ikramiyelerin Haziran ayının ilk haftasında yatması bekleniyor.

16 Haziran'da başlayacak Kurban Bayramı nedeniyle maaş ve ikramiye ödeme takvimi için en muhtemel tarih ise 10-14 Haziran olacağı belirtiliyor. Emekliler yaşanacak yoğunluk dolayısıyla statülerine göre belirtilen tarihlerde maaşlarını alacak.

Maaş ve ikramiyelerini  ilk olarak SSK sonrasında ise Bağ-Kur ve son olarakta Emekli Sandığı'na bağlı kişilere verilmesi bekleniyor.

Editör: Burak Hakkı Polat