1. İnternet rahibi. Önemli Anglikan yetkilileri, çevrimiçi papazlık mesleğini 2004 baharında onayladı. Web rahibinin faaliyetleri kesinlikle “World Wide Web” ile sınırlıdır. Kilise, İnternet rahibinin işi için ödeme yapmaz, ancak cemaatlere bağışları aktarma fırsatı verilir. Banka kartı, fonların açılış noktası olur.

Kilise kanonisti Alison Leslie, çevrimiçi cemaatin lideri oldu. Şimdi farklı eyaletlerden yüzlerce bakan onun liderliği altında. Kadına göre, web kilisesi yılda yaklaşık sekiz yüz bin inanan alıyor - bu çok iyi bir sonuç.

2. Korkuluk adam. Boşluk, yüksek öğrenim diplomasına sahip bir kişi tarafından dolduruldu - Büyük Britanya'nın bir sakini Jamie Foxx. İngiltere'nin Norfolk kentindeki bir tarım arazisini kekliklerden koruduğu için iki yüz elli pound alıyor. Adam yılda yaklaşık on beş bin dolar alıyor.

Kremlin'den "ABD'nin Ukrayna'ya destek kararına" sert tepki Kremlin'den "ABD'nin Ukrayna'ya destek kararına" sert tepki

Envanter olarak Jamie Foxx'a üç müzik aleti ve parlak bir pelerin verildi. Tarlanın sahibi, korkuluk adama dinlenmek için bir yer edinmesini tavsiye etti, bu aynı zamanda yüksek sesle performanslar için bir platform görevi görecek.

3. Boyaları kurutmak için bekçi. 2010'da çok egzotik bir meslek ortaya çıktı. Meslekten olmayan adama göründüğü kadar iddiasız değil. Ve işverenler tarafından ödenen - yirmi beş bin Amerikan doları. Öncü, Briton Thomas Kerven'di. Dulax şirketinde çalıştı.

İngiliz, meydana gelen değişiklikleri takip etmeye çalışarak boyanın kuruma aşamalarını gözlemlemeye devam ediyor. İngilizlerin faaliyeti, üreticilerin prestijinden sorumlu olduğu için inanılmaz derecede sorumlu bir meslek olarak kabul ediliyor. Yani renk paletini ve en ufak deformasyonları analiz ederler.

4. Usta dalgıç. Avusturyalı enerji içeceği üreticisi “Red Bull”, Avrupa, Hindistan ve Amerika'nın korkusundaki aşırı olaylara ev sahipliği yapmasıyla tanınıyor. Uçurumdan dalış turnuvası aşırı derecede tehlikelidir. Bu nedenle, yalnızca profesyonellerin katılmasına izin verilir. Gezegenin her yerinde üç düzineden fazla yok.

Bu nedenle, deneyimli sporcular neredeyse üç metre yükseklikten atlamaya davet edilir. Ödül için savaşmazlar. Otuz iki bin dolarlık zorunlu ödeme ile ödüllendirilirler. Erkekler yirmi yedi metre uçurumdan atlıyor, kadınlar - yirmi.

5. Uykulu blog yazarı. 2013 yılında, İnternette Fin oteli "Hotel Finn" için alışılmadık bir boşluk ortaya çıktı. Yönetim, kurumun otuz beş odasında uyumayı kabul eden bir blog yazarının işlevlerini yerine getirecek birini arıyordu. Çalışandan gece dinlenme sürecini çevrimiçi halka anlatması istendi.

İşverenler bu hoş görevi tabii ki yıllık otuz beş bin Amerikan doları olarak tahmin ediyorlardı. Adayın İngilizce ve Fince bilmesi gerekiyordu. Rusça konuşan erkek ve kızların sağlam bir avantajı vardı. Ne de olsa Ruslar, Kuzey Avrupa lezzetini tatmak isteyen Finlandiya'yı oldukça sık ziyaret ediyor.

6. Jumper şilte. Çocuklar, tam ölçekli skandallara dönüşen yatağa binmeyi severler. Ancak yalınayak zamanın hayali, Amerikan Rubens Reinoso tarafından gerçekleştirildi.

Adam “McRoskey” şirketinde bir iş buldu. Sorumlulukları arasında, yıllık kırk üç bin Amerikan doları maaşla ödenen, dayanıklılık için üretilen tüm şiltelerin kontrol edilmesi yer alıyor. Rubens Reinoso, yalnızca yazarın test metodolojisini kullanır. Daha spesifik olarak, beş ileri geri atlar. Bir “McRoskey” çalışanı, bu yeterli diyor.

7.Aile ekstra. Para kazanma fikrinin yazarı, Müller adı altında toplumun girişimci bir hücresine aittir - yalnızca sesle yargılanan, Alman kökenli bir aile. 2009 yılında lüks evlerde yaşamaya başladı ve sahiplerine çok düşük bir ücret ödedi. Düşük oran, Mullers'ın yeni binalara yerleşerek onları daha rahat hale getirmesinden kaynaklanıyor.

Bir sıra şartlar  vardır - misafirler yalnızca ev sahiplerinin izniyle davet edilebilir ve ayrıca mükemmel bir düzen sağlayabilir. Son zamanlarda, fazladan aile sağlam bir ödül almaya bile başladı - yılda altmış bin dolar.

8. Koltuk altı koklayıcı. Tanınmış deodorant üreticileri, insan test uzmanlarının hizmetlerini kullanır. Şirketlerin, terli koltuk altlarını koklayan ve nihai ürünün kalitesini kontrol eden çalışanları vardır.

Çalışma şuna benziyor - keskin bir koku alma duyusu olan bir adam bir odada oturuyor. Terli koltuk altlarını koklamaya çalışıyor. Koklayıcıların ücretleri yılda elli bini geçmiyor. Düşük vasıflı işgücü için oldukça katı bir ücret olmasına rağmen.

Haberhergun