Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu hakkında yeni açıklama Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu hakkında yeni açıklama

'Kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçlarının da aralarında bulunduğu 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında yeni bir dava açıldı. Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre; Dilan Polat, fenomen A. A. ile adliyede karşı karşıya geldi.

Sabahın haberine göre, 24 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleşen olayda, A. A. ile Dilan Polat adlı sosyal medya fenomenleri arasında bir tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında Polat, A. A.'ya hakaret içerikli bir mesaj gönderdi.

Aldığı mesajların görsellerini avukatı aracılığıyla toplayan A. A., Polat hakkında şikayetçi oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Polat'ın ifadesini aldı. Polat, ifadesinde, "Söz konusu mesajları gönderdiğimi hatırlamıyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

7 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Savcılık, suçun uzlaşma kapsamında değerlendirildiğini ve tarafların dosyasının uzlaşma bürosuna gönderildiğini belirtti. Ancak, taraflar uzlaşma sağlayamadı. Bunun üzerine Savcılık, Dilan Polat hakkında zincirleme şekilde 'kadına karşı tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açtı.