Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin Ankara’nın Kızılcahamam ilçesindeki 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ndaki kapanış konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlediği 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının kapanış konuşmasında bir dizi önemli konuya değindi. İşte o mesajlar:

Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını sert bir şekilde eleştirdi ve Filistin halkının yanında olduklarını vurguladı.

Devlet Bahçeli basın toplantısında muhalefeti topa tuttu! Devlet Bahçeli basın toplantısında muhalefeti topa tuttu!

Terörle mücadele konusunda kararlılık mesajı veren Erdoğan, Türkiye’nin terör örgütleriyle mücadelesini sürdüreceğini belirtti.

Erdoğan, yeni anayasa çalışmalarının önemine değindi ve bu konuda işbirliği yapma çağrısında bulundu.

Anayasa çalışmaları ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefetten de beklentimiz darbe anayasasının güzelliklerini anlatmak yerine görüşlerini, önerilerini açıkça ortaya koymalarıdır.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu meselenin siyasi bilek güreşine çevrilmesini doğru bulmuyoruz. El ele verelim, en geniş mutabakatla Türkiye’yi darbe anayasası ayıbından hep beraber kurtaralım.” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin ekonomik büyümesini desteklemek amacıyla KOBİ’leri daha güçlü bir şekilde destekleyeceklerini ifade eden Erdoğan, finansmandan istihdama kadar her alanda KOBİ’lerin yanında olacaklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi