Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'daki mitingde CHP'ye sert eleştiriler yönelterek Ağrılılara seçim mesajı verdi. Mitingde, AK Parti'nin Ağrı'daki destekçilerine seslenen Erdoğan, geçmiş seçimlerde gösterilen tercihin önemine vurgu yaptı. "Ağrılı kardeşlerim 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde tercihini AK Parti’den yana yaparak muhabbetimize karşılık vermiştir" diyen Erdoğan, Ağrı'nın 31 Mart'ta tercihini yine AK Parti'den yana yapacağına inandığını belirtti.

Erdoğan, CHP'ye yönelik eleştirilerini de sürdürdü. "CHP’li belediye başkan adaylarının buram buram ırkçılık kokan tüm söylemlerine seslerini çıkarmayanlar mı sizin hakkınızı savunacak?" diyen Erdoğan, CHP'nin Ağrı'nın geleceğini inşa edemeyeceğini savundu. Ayrıca, CHP'nin Ağrı'yı arka bahçe olarak gördüğünü ve batıya şirin gözükmek için kendi ülkesine saldırılar yaptığını iddia etti.

Seçim mesajlarını da ileten Erdoğan, "Yaptığımız hizmetlere 31 Mart'tan sonra belediyelerimizle işbirliği için de çok daha fazlasını ekleyeceğiz. Bu kardeşiniz cumhurbaşkanı ve Cumhur ittifakıyla beraber durmak yok" ifadelerini kullandı.

Hapsi istenen Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler Hapsi istenen Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler

Mitingde, geçtiğimiz aylarda partisinin Antalya mitinginde de kullandığı benzer ifadeleri tekrarladı. "Bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı olarak bu ülkenin başında mı? Başında. Ayrıca Cumhur İttifakı olarak kabine inşallah bizde mi?. Şimdi Cumhur İttifakı ve şu anda da hükümet olarak iş başında olduğumuza göre yerel yönetimi de 31 Mart’ta bize teslim ettiğinizde ülkeyi biz uçurmaya devam edecek miyiz?" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Konya'da düşen askeri eğitim uçağıyla ilgili başsağlığı dileğinde bulunan Erdoğan, kazada hayatını kaybeden iş makinesi operatörüne Allah'tan rahmet diledi.