“ÇENGEL-13” operasyonlarında son durum! “ÇENGEL-13” operasyonlarında son durum!

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde; "İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, "ÇENGEL-8" operasyonlarında 28 bin 400 litre sahte alkol ele geçirildiğini, 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı.  Sahte Alkol Üretimi yaptığı tespit edilen 9 şüpheli yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca yapılan 6 aylık teknik ve fiziki takip sonucu; 

Bir deponun sahte/kaçak alkol imalathanesi olarak kullanıldığı ve üretilen sahte alkollerin İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Muğla'ya satıldığının tespit edilmesi üzerine 6 ayrı operasyon düzenlendi. 

Operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 15 Milyon TL değerinde sahte alkol ve 15 bin 150 adet sahte bandrol ele geçirildi."

Editör: Haber Hergün