MEB'den açıklama geldi: Yarın okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi: Yarın okullar tatil mi?

25 Kişinin saldırısına uğradığını iddia eden ve bunun sorumlusu olarak Ülkücüleri göstermeye çalışan Levent Gültekin'in bu ucuz numarasını aklı başında olan kimse yemez.

  25 kişi saldırmasına rağmen sadece parmakları kırılan Gültekin, bu saldırı esnasında "tamam yavaş vurun, fazla abartmaya gerek yok çocuklar" talimatı vermiş olabilir mi ? 

 Zira kendisinin sağlık durumu o kadar iyiyidi ki,olayın ardından koşarak programa gitti. 

  Önce Ülkücüleri hedef alıp sonra da sırf bu haberle gündeme gelerek "bakın size söylemiştim" mesajını vermek için fazla mazoşist bir davranış değil mi ? 

Gültekin, saldırının ardından katıldığı Halk TV programında söylediği sözlerle bu fikrimizi desteklemiş oldu. 

“25 kişinin bir kişiye saldırması yiğitlik değil korkaklıktır. Mafyayla devlet arasındaki tek fark hukuktur. Kendilerine devletin sahibi görüntüsü verenler çete hukuku uygulamaya çalışıyorlar. Türkiye için çok tatsız bir durum. Gazetecilerin can güvenliği yok, siyasetçilerin can güvenliği yok.

MHP’lilere şunu soruyorum: Doğru yaptıysanız ülke niye bu halde? Kim ülkeyi bu hale getirdi? Niye çocuklarımız birbirini öldürüyor?

Sevgili MHP’ye gönül verenler, yaptığınız siyasette Türkiye kaybetti. Niye bundan rahatsız değilsiniz? Kimden yanasınız, Türkiye’den mi yanasınız, hatasıyla sevabıyla Türkeş’ten mi yanasınız?

Müstehaktır ülkenin bu hale gelmesi çünkü hiçbiriniz demokrat değilsiniz; çünkü barıştan yana değilsiniz; çünkü konuşmayı bilmiyorsunuz; çünkü insan konuşarak anlaşır.

Bana saldıranlara kızmıyorum. Ben hiçbir zaman sonuç üzerinden kavga etmedim. Bu çocuklar sonuçturlar. Asıl problem önüne gelene vatan haini demeyi, önüne geleni dışlamayı, önüne geleni aşağılamayı siyaset zanneden koca koca yaşlardaki ilkokul düzeyi siyasetçilerdir.

Siyaset zehir akıtıyor ülkeye. İnancımız, değerlerimiz, kimliğimiz üzerinden zehir akıtıyor.”

Levent Gültekin programın ardından karakola gidip ifade verdi.

Resim

Resim

Resim