Bazen insanlarla iletişim kurmakta zorlanır ve bunu farkettiğimizde moralimiz bozulur. Peki çekici görünmek için ne yapabiliriz? İşte detaylar…

1.       İnsanların konuşmasına izin vermek

Sohbet ederken karşınızdaki insanın konuşmasına izin verin. Sessizce dinlemek sizi daha çekici yapacaktır.

2.       Başkalarını özel hissettirmek

"SİBERAĞ-2" operasyonunda 82 gözaltı! "SİBERAĞ-2" operasyonunda 82 gözaltı!

Genellikle kadın erkek ilişkilerinde kadının özel hissetmeye ihtiyacı varmış gibi görünür ancak bu erkekler için de geçerlidir. Partnerinize özel olduğunu hissettirin. Sorular sorun ve meraklı görünün

3.       Göz teması kurun

Göz teması karşınızdaki kişiye saygı duyduğunuzu ve ona ilgi gösterdiğinizin ifadesidir. Bunu kesinlikle yapın ve göz teması kurun.

4. Konu ne olursa olsun sakinliğinizi koruyun

Aşırı duygusallık ve ciddiyetten kaçının. Sakin kalmayı deneyin. Her şeyi kişisel olarak algılamayın. Konu sizi sinirlendirse bile derin bir nefes alın ve öyle konuşmaya başlayın.

5. Kusurlarınızı paylaşmaktan çekinmeyin

Çoğumuz, zayıf veya savunmamız görünmemek için kusurlarımızı saklama eğiliminde oluruz. Ancak kusurlarınızla ne kadar barışık olur ve onları alaycı bile dille başkalarıyla paylaşırsanız o kadar çekici olursunuz.

6. Sessizliği kabullenin

Sohbet esnasında kimi zaman garip bir sessizlik olur. Unutmayın ki sessizlik sanıldığından çok daha güçlüdür. Sessizliğin güzel tarafı size düşünmek için zaman kazandırır.

Editör: Haber Merkezi