MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel'in Manisa'daki cenaze töreninde protesto edilmesiyle ilgili açıklama yaparak, Özel'in aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyeceğini söyledi.

TBMM'de hazırlanan ortak bildiriye imza atmayan CHP lideri Özgür Özel, Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın Manisa'daki cenaze töreninde kalabalığın protestosuyla karşılaşmıştı. Partisinin grup toplantısında konuya ilişkin açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyecek" dedi. 

İşçi Bayramı için toplanan kalabalığın pisliğini 1 Mayıs’ta temizlik işçileri temizledi İşçi Bayramı için toplanan kalabalığın pisliğini 1 Mayıs’ta temizlik işçileri temizledi

Bahçeli CHP'nin imzalamadığı ortak bildiri ile ilgilide konuştu 

Bahçeli: "Türkiye bölücü örgüt ile mücadele gücüne sahiptir. Bu belanın, felaketin ve şerefsizliğin üstesinden gelinecektir. Terörle mücadeleye taktik değil stratejik bakmak milli güvenliğimiz adına tarihi vecibedir. Terörle mücadelede üçüncü bir seçenek yoktur. TBMM'de grubu bulunan partilerin milletin hissiyatını ortaklaşa seslendirmeleri, metinlere ön şartsız imza atmaları milli bir durumdur. Gazi Meclis'te bulunan hiçbir parti tehdide sessiz kalamaz. Kalırsa göz yummuş onay vermiş olacaktır.