Fenerbahçe’nin efsane başkanı Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı ve Mourinho’yu teknik direktör olarak getireceğini vaad etti.

Trabzonsporlu Cihan Çanak jeneriklik golünden sonra “Bozkurt” işareti yaptı Trabzonsporlu Cihan Çanak jeneriklik golünden sonra “Bozkurt” işareti yaptı

"Fenerbahçe artık büyük hocalarla, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Bununla ilgili çalışmalar yaptık. Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze görüştüm. Kendisine, 'Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var.' dedim. Fenerbahçe'ye gel dedim. Benim arkadaşlarımla görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak büyük ihtimal Fenerbahçe'nin başına getireceğim."

"MOURINHO, KONYA MAÇINI İZLEDİ"

"Onun isteği doğrultusunda oyuncu da alacağız. Konyaspor maçını da izledi. Kendisi de izledi. Diğer arkadaşlar da kazanırsa Fenerbahçe'ye gelmesini arzu ederim. İnşallah biz kazanırız ve Fenerbahçe'ye getiririm."

"ADAY OLACAĞIMI AÇIKLAYACAĞIM"

"Arkadaşlarla çarşamba veya perşembe toplantı yapacağız. Burada başkanlığa aday olacağımı açıklayacağım. Burada duyuyorum." Dedi. (TRT SPOR)

Editör: Haber Merkezi