AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Saadet Parti Milletvekili Hasan Bitmez'in Meclis'te bayılıp düşmesinin ardından AKP sıralarından gelen "Allah'ın gazabı böyle olur işte!" sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

Yavaş İmamoğlu'nun yüzüne telefon mu kapattı? Yavaş İmamoğlu'nun yüzüne telefon mu kapattı?

Özlem Zengin, "Bazı arkadaşlarımız arkalarda olduğu için olayın ne olduğunu hemen anlayamamış olabilirler" iddiasında bulundu.

Farklı partilerden doktor milletvekillerinin Bitmez'e yardım etmeye çalıştığını söyleyen Zengin, "Sayın Hasan Bitmez bu olayı yaşarken buradaki herkes 'Bu, hepimizin başına gelebilir' dedi. Bazı arkadaşlarımız arkalarda olduğu için olayın ne olduğunu hemen anlayamamış olabilirler. Dışarıdan izleyenlerin, bir zalimlik içerisinde konuya yaklaştığını okuyorum, görüyorum. Bu o kadar insani bir şey ki hepimizin kalbine dokunan bir durum. Buradaki bütün kavgalarımız siyasi kavgalardır. Biz insan olarak birbirimizi seviyoruz, saygı duyuyoruz. Farklı partilerden dostluklarımız var, arkadaşlıklarımız var. Biz düğünlere gidiyoruz, cenazelerimizi paylaşıyoruz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi