Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’nün, güncel yapılanmasına yönelik aralarında örgüt lideri Adnan Oktar’ın da bulunduğu 20 kişinin yargılandığı dava bugün görüşüldü. Oktar, İran Cumhurbaşkanı Reisi’yi İngiliz derin devletinin öldürdüğünü söyledi.

Memişoğlu'ndan Yunan Bakana ince ayar Memişoğlu'ndan Yunan Bakana ince ayar

Mahkeme başkanı salona gelmeden önce kadın sanıklarla sohbet eden Adnan Oktar, “Avukatlar, daha geniş bir salon talebinde bulunmalı. Önemli bir mahkeme. İnsanlar gelebilmeli” dedi. Bunun üzerine mahkeme salonundaki avukatı, “Adnan bey, dünkü duruşmada talepte bulunmuştuk. Tekrar talepte bulunacağız” dedi. Oktar, avukatın açıklaması üzerine, “Hayati bir konu olduğu için ciddi. Diğer mahkemelerden daha önemli bizim mahkememiz, o yüzden rica ediyoruz. Salon olmama konusunu bakanlığa da söyleyelim” dedi.

Adnan Oktar hakkında açılan dava için, “İngiliz derin devletinin yaptığı bir eylem bu. Ben İngiliz derin devleti ile ilgili birçok kitap yazdım. Bu onları kızdırdı” dedi. Geçtiğimiz günlerde helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi de İngiliz derin devletinin öldürdüğünü söyleyen Oktar, “İran Cumhurbaşkanı Reisi BM toplantısında Mehdinin hayatta olduğunu ve faaliyet hainde olduğunu söyledi. Bunu duyunca İngiliz derin devleti Reisi’ye kumpas kurdu, şehit ettiler onu. İngiliz derin devletinin mehdiye müthiş bir alerjisi var” dedi. (CNN TÜRK)

Editör: Haber Merkezi