Çağlayan Adliyesi'nde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Dilfıraz Karataş, komşuları tarafından iyi bir anne ve komşu olarak anılıyor. Terör saldırısında çatışmanın ortasında kalan Karataş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

İstanbul Adalet Sarayı'nın C Kapısı önünde gerçekleşen terör saldırısında 3'ü polis memuru olmak üzere 5 kişi yaralanmıştı. Saldırıda hayatını kaybeden Dilfıraz Karataş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dilfıraz Karataş'ın komşusu Osman Kadıoğlu, "Bildiğimiz kadarıyla zavallı kadıncağız oradaki çatışmanın ortasında kaldı. Bir akrabası vefat etmişti. Onun da mevlit yemeği vardı. Yemeğini yapmaya gitmişti. Adliyede bir işi yoktu. Muhtemelen metrobüsten indikten sonra tesadüfi şekilde ablamız çatışmanın ortasında kaldı. Muhteşem birisiydi. Mahallede çok sevilen ve sayılan birisiydi" dedi.

Otobüsün içinde tuvaletini yaptı, yaka paça dışarı atıldı! Otobüsün içinde tuvaletini yaptı, yaka paça dışarı atıldı!

Osman Kadıoğlu, 25 yıllık komşuları olan Dilfıraz Karataş'ın güler yüzlü, iyi bir anne ve komşu olduğunu vurgulayarak, "Çocukları bizim çocuklarımızla beraber büyüdü. İki tane çocuğu vardı. Onlar da yıkıldı şu anda. İyi bir anne, iyi bir komşu ve iyi bir ablamızdı. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.