Trabzon’da dolmuş şoförleri deniz ulaştırma işletme mühendisliği öğrencilerini darp etti. Trabzon’da dolmuş şoförleri deniz ulaştırma işletme mühendisliği öğrencilerini darp etti.

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesi ve Akıncılar Mahallesi'nde akrabalar arasında başlayan bir tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. İki mahallede yaşayan akrabalar arasındaki nedeni henüz belirlenemeyen tartışma, pompalı tüfek ve tabanca kullanılarak gerçekleşen bir çatışmaya evrildi.

Çatışma sırasında her iki taraftan ateş açılması sonucunda Ahmet Ö. (75), Melis Ö. (29), Ahmet Ö. (19), Mehmet D. (26) ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaya karıştığı belirlenen A.Ö. isimli bir kişi, suç aletiyle birlikte polis tarafından gözaltına alındı. Ancak, silahlı kavgaya karışan diğer şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan incelemelerde bölgede 30'un üzerinde boş kovan bulundu.

Bu şiddet olayının bir sonucu olarak, mahallede bulunan evlerin camlarına ve sokakta park halindeki araçlara mermi isabet ettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.