‘’Bir ülkede küçük insanların gölgeleri büyüyorsa, o ülkede güneş batıyor demektir’’

ABD’nin bölgemiz ile ilgili planları, Büyük Ortadoğu Projesinin gerçek yüzünü okuyabilenler için açıkça belli. Adamlar bunu saklama zahmetine bile girmiyorlar. Türk basınında ve yabancı basında defalarca, Türkiye’nin Güneydoğu Bölgesinin bizden koparıldığını gösteren haritalar yayınlandı. Üstelik bu haritaların fotoğrafları Amerikalı Kurmay Subayların Pentagondaki odalarının duvarlarında, NATO toplantılarında masaların üzerinde iken yayınlandı.

Bildiğiniz gibi bu günkü Milli Sınırlarımızı belirleyen Lozan Antlaşmasını, Parlamentosundan geçirmeyip, tanımayan tek ülke AMERİKA’dır.
ABD’nin esas ve çok uzun yıllara dayanan emelinin ilk adımı,
Türkiye-Suriye-İran-Irak’tan koparılacak topraklarla, ikinci İsrail olacak
“Büyük Kürdistan” Devletini kurmaktır. ABD derin devletini yöneten Evangelistler ve İsrail, “Vaat edilmiş topraklar” olarak kabul ettikleri, bizim Dicle-Fırat Havzamızı da içine alan toprakları hep ilgi alanlarında tutmuşlardır. ABD bu yüzden Kuzey Irak’ta en büyük bombardıman uçaklarının rahatlıkla inebileceği, dünyanın dördüncü büyük havaalanını inşa ediyor.

ABD, Kuzey Irak’taki Bölgesel Kürt Yönetimini bu yüzden şartsız desteklemekte, Suriye’ye saldırı planlarını bu yüzden hayata geçirmeye çalışmakta, İran’a da ambargoyu bu sebepten devam ettirmektedir.

Yeni değişen ABD yönetimi farklı mı düşünüyor zannediyorsunuz. Türkye’nin siyasilerini iyi takip ediniz. AB, ABD yönetimleriyle aynı düşünen ve davranan siyasiler hep aynı düşüncedeler. AB ve ABD yönetimlerine karşı duranlar bizim dostumuzdur.

Günlük politikaları bırakıp işlerimizle ilgilensek. Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur diyebilsek.

“Başımıza ne geldiyse Türk olduğumuzdan değil; Atalarımız gibi TÜRK olmadığımızdan geldi”.

Şimdi sizlerden ricam, bu yazıyı baştan bir kez daha okuyup şu soruya cevap vermenizdir. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan bu güne kadar yaşanan olayları bir bir gözümüzün önüne getirelim. Konularla ilgili bazı araştırma kitaplarını okuyalım. Kendimiz ve ülkemiz için yapabileceklerimizi kendi aramızda tartışalım. Konuları Türkçe okuyalı, Türkçe düşünelim ve Türkçe konuşalım.

Vatana ihanet nedir, hangi şartlarda gerçekleşir ve ABD, YÖNETİCİLERİMİZİ neresinden yakalamıştır ki tüm bu işleri yaptırabilmektedir. Vatana ihanetin tarifini yapabilin TÜRK gençleri. Sizler nasıl anlıyorsunuz vatana ihaneti aziz TÜRK Milliyetçileri.

Gönlünü yıkayıp arıtmamışsan, ha bire abdest alıp durmaktan fayda bekleme”.

 “İnsanın kararlı olanından kork”.