Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Ankaragücü’nü 4-1 mağlup eden Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Bugün hem iyi oynadık hem de skora yansıttık. O yüzden mutluyuz. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay şunları dedi:
“Bugün maçı kazanmamız gerekiyordu. Zaten Bundan önce oynadığımız Alanyaspor maçı var iki tane. İki tane diyorum çünkü orada iki gün maç oynadık. Orada da kötü oynadık. Orada da iki tane golümüz vardı ama VAR’dan döndü. Arkasında Erzurumspor maçı ilk yarı hariç çok iyi oynadık ama skora yansıtamadık. Bugün hem iyi oynadık hem de skora yansıttık. O yüzden mutluyuz. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Lig çok uzun bir maraton çok maçımız var. Bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor. Her maçımızda bu maçın daha da üzerinde bir mücadele edip yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Takımımı kutluyorum ben. Deplasmanda nasıl oynaması gerekiyorsa o şekilde oynadılar.”

Kara Kartal'da üzücü sakatlıklar! Kara Kartal'da üzücü sakatlıklar!

   Sivasspor’a 4-1 mağlup olan Ankaragücü’nde Teknik Sorumlu Necati Erkmen ise, “Camiamızı üzüyoruz. Bu konuda da özür diliyoruz” diye konuştu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşma hakkında konuşan Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen şu ifadeleri kullandı:
“Futbol adına daha güzel şeyler ortaya koymak isterdik. Bugün yapamadık. Mağlup olduk. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Camiamızı üzüyoruz. Bu konuda da özür diliyoruz.”