Süper Lig'de 7. haftanın kapanış karşılaşmasında Hatayspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Bu mücadele ilk yarıda atılan karşılıklı goller ile 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Sivasspor, 6. dakikada öne geçti. Uğur'un sol kanattan yaptığı ortaya altıpasta kafayı vuran Gradel, Sivasspor'u 1-0 öne geçirdi.

Hatayspor'un bu gole cevabı gecikmedi. 8. dakikada Selim Ilgaz'ın sağ kanattan yerden yaptığı ortaya gelişine vuran Akintola, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa finalini yayınlayacak kanal belli oldu Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa finalini yayınlayacak kanal belli oldu

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Ev sahibi, 68. dakikada beraberlik golüne çok yaklaştı. Popov'un kale ağzında çektiği şut, çerçeveyi bulmadı.

75. dakikada Hatayspor forması giyen Diouf ağları havalandırdı ancak bu pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

Hatayspor'da Ribeiro 83. dakikada rakibinin yüzüne eliyle yaptığı müdahalenin ardından ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

10 kişi Hatayspor, Aaron Boupendza'nın kafa vuruşu ile tabelayı değiştirmeye çok yaklaştı ancak top direkten dışarı çıktı.

Mücadelede başka gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla birlikte iki takım da haftayı 8 puanla kapattı.