Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve ligde üst üste 3. galibiyetini aldı. Ev sahibi Demir Grup Sivasspor, 45. dakikada kazandığı penaltı vuruşunu golle sonuçlandıramadı.

Süper Lig'de 8. hafta Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadelede kazanan 2-1'lik skorla Galatasaray oldu.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Younes Belhanda ve 48. dakikada Arda Turan attı. Sarı-kırmızılılarda eleştirilen Belhanda, ikinci golde de asist yaparken, Arda Turan, 18 Nisan 2011'den sonra Galatasaray formasıyla ilk golünü Sivasspor deplasmanında attı.

Demir Grup Sivasspor 45+1'de Faycal Fajr ile penaltıdan yararlanamazken, ev sahibi tek golü 76. dakikada Caner Osmanpaşa'dan geldi.

PUAN FARKINI 1'E İNDİRDİLER

Bu galibiyetin ardından puanını 16 yapan Galatasaray, Fenerbahçe ve Alanyaspor'un 1 puan gerisinde haftayı kapattı. Demir Grup Sivasspor 8 puanda kaldı.

Süper Lig'de milli aranın ardından Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Galatasaray, Hes Kablo Kayserispor'u ağırlayacak.

Ancelotti'den Arda Güler'i sevindirecek haber! Ancelotti'den Arda Güler'i sevindirecek haber!

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 18: Feghouli'nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Belhanda'nın köşeye gelişine vuruşu ağları havalandırdı.

Dakika 25: Babel'in pasıyla altı pasta topla buluşan Emre'nin vuruşu yandan dışarı gitti.

Dakika 35: Feghouli'nin ceza sahası dışından çektiği şutunu kaleci Samassa güçlükle kornere çelebildi.

Dakika 45: Sivasspor'da Kayode, ceza sahasında Marcao ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı ve hakem, VAR incelemesi sonrası penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Fajr, topu üst direğe nişanladı ve Sivasspor beraberlik fırsatını tepti.

İKİNCİ YARI

Dakika 48: Belhanda'nın pasıyla ceza sahasının solunda topla buluşan Arda vuruşunda ağları havalandırdı ve Galatasaray'ı 2-0 öne geçirdi.

Dakika 71: Gradel'in ceza sahası dışından çektiği sert şutunu kaleci Okan köşeden kornere çeldi.

Dakika 75: Kullanılan köşe vuruşunu kaleci Okan uzaklaştırdı, ardından gelişen atakta ceza sahasının sağında topla buluşan Caner Osmanpaşa'nın vuruşu ağları havalandırdı ve fark 1'e indi.

Dakika 78: Feghouli savunma arkasına sızmıştı, ama önce kaleciyi, ardından rakip savunmacıları geçmek isterken şut açısı bulamadan topu kaybetti.

Dakika 79: Yasin'in ceza sahası dışından çektiği sert şutunu kaleci Okan kornere çeldi.

Dakika 80: Sol kanattan yapılan ortaya Kone dokundu, ama Okan bir kez daha golü kurtardı.