Beşiktaş'ın Konyaspor ile oynadığı karşılaşmanın 21. dakikasında Fabrice N'Sakala, ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
Süper Lig'in 24. haftasında Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala, 21. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Mücadelenin 15. dakikasında kaptırdığı bir top sonrasında rakibine yaptığı hareket sonrasında Konyaspor hücumunu kestiği gerekçesiyle ilk sarı kartını gören N'Sakala, ikinci sarı kartını ise takımıyla birlikte hücuma çıktığı sırada gördü. Josef'in araya girdiği topu kapmak için hamle yapan N'Sakala, Jevtovic'e kayarak yaptığı müdahalenin ardından 6 dakikada ikinci kez sarı kart görerek oyun dışında kaldı.

Cenk Tosun’un karantina süreci bitti

34. haftanın programı belli oldu: Beşiktaş – Fenerbahçe maçı ne zaman? 34. haftanın programı belli oldu: Beşiktaş – Fenerbahçe maçı ne zaman?

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Cenk Tosun’un karantina süreci bitti. Yıldız golcü, Konyaspor ile oynanan karşılaşmayı tribünden takip etti.
Beşiktaş’ın devre arası transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği eski yıldızı Cenk Tosun, Konyaspor karşılaşmasını tribünden takip etti. 31 Ocak Pazar günü kendisini ve ailesini taşıyan özel jetle Türkiye’ye gelen yıldız golcü, İngiltere’den geldiği için karantinaya girmişti. Karantina süreci biten Cenk Tosun, Beşiktaş-Konyaspor karşılaşması için Vodafone Park’a geldi. Yıldız futbolcu bu hafta takımla birlikte çalışmalara da başlayacak.

 Beşiktaş’ta Necip Uysal, 5 maç sonra ilk 11’e döndü. Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli ismi son olarak 18. haftadaki Hatayspor mücadelesinde ilk 11’de sahaya çıkmıştı.
Süper Lig’in 24. haftasında Konyaspor’u ağırlayan Beşiktaş’ta Necip Uysal yeniden ilk 11’e döndü. Bu sezon ligde 14 maçta forma giyen ve bu karşılaşmaların 10’unda ilk 11’de sahaya çıkan Necip Uysal, Konyaspor maçıyla birlikte 5 maç aradan sonra formasına kavuştu. Son olarak 18. haftada oynanan Hatayspor karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkan ve 64 dakika sahada kalan Necip, bu maçın ardından oynanan Galatasaray, Karagümrük, Göztepe, Trabzonspor ve Antalyaspor mücadelelerinde süre almadı.