Süper Lig'in en formda takımlarından Beşiktaş, 18. hafta maçında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geliyor.

Ligde oynadığı son 5 maçı kazanan ve bu maçlarda kalesini gole kapatan siyah-beyazlılar, bu sezon aldığı sonuçlarla dikkat çeken Hatayspor karşısında serisini 6'ya yükseltmeyi hedefliyor.

Siyah-beyazlılarda Gökhan Töre, Mensah ve Adem Ljajic maç kadrosunda yer almıyor.

Saat 19.00'da başlayan ve Ali Palabıyık'ın yönettiği maçın canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz.

Erdoğan: Artık Fenerbahçeli değilim Erdoğan: Artık Fenerbahçeli değilim

İşte iki takımın sahaya çıktığı 11'ler;

HATAYSPOR: Akın Alkan, Strahil Popov, Jean-Claude Billong, Pablo, Mesut Çaytemel, Rayane Aabid, Ruben Ribeiro, Babajide Akintola, Adama Traore, Selim Ilgaz, Aaron Boupendza

BEŞİKTAŞ: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Welinton, Domagoj Vida, Fabrice N'Sakala, Josef De Souza, Necip Uysal, Cyle Larin, Atiba Hutchinson, Rachid Ghezzal, Vincent Aboubakar

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 6: Ceza sahası dışında topla buluşan Aboubakar döndü vurdu ve Akın'ı mağlup etmeyi başardı ve Beşiktaş'ı öne geçirdi.

Dakika 7: Sağ kanattan gelişen Hatayspor atağında Akintola'nın ceza alanına çevirdiği topa Boupendza vurdu ve skora tekrar dengeyi getirdi.

Dakika 14: Atiba'nın topuk pasında ceza alanına girer girmez topla buluşan Larin'in vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

Dakika 19: Sağ kanattan gelişen Hatayspor atağında Popov'un ortasını Selim, Akintola'ya indirdi, onun vuruşunda top ağlara gitti ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

Dakika 24: Sol kanattan gelişen Hatayspor atağında Selim'in pasında ceza alanında topla buluşan Boupendza, Vida ve Welinton'u geçip kaleye vurdu ve topu ağlara göndererek Hatayspor'u 2-1 öne geçirdi.