Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş sahasında karşılaştığı Hes Kablo Kayserispor’u 3-1’lik skorla mağlup etti.

4' Ghezzal (P) 6' Pedro Henrique 13' N'Koudou 65' N'Koudou

Hes Kablo Kayserispor karşısında penaltıdan ağları havalandıran Ghezzal, 65. dakikada N’Koudou’ya yaptığı asistle bu sezonki 15. asistine imza attı.
Beşiktaş’ın yıldız isimlerinden Rachid Ghezzal, Hes Kablo Kayserispor karşısında takımının galibiyetinde başrol oynayan isimlerden oldu. Mücadelenin 4. dakikasında Adem Ljajic’in düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Cezayirli futbolcu, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederken, bu sezonki 4. golüne de imza attı. Ligin ikinci yarısında oynanan Gençlerbirliği, Alanyaspor ve BB Erzurumspor karşılaşmalarında fileleri havalandıran Ghezzal, geride kalan maçlarda da toplamda 14 asiste imza atmıştı. Ankaragücü ve Sivasspor maçlarında skora katkı yapamayan Ghezzal, Kayserispor önünde 2 maçlık sessizliğini bozdu. Takımını öne geçiren yıldız oyuncu, 65. dakikada ise N’Koudou’ya yaptığı asistle bu sezonki 15. asistine imza attı. Asist krallığında 15 asistle zirvede olan Ghezzal’ı 11 asisti bulunan Sivassporlu Gradel takip ediyor.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
65. dakikada sağ taraftan Ghezzal’ın uzak direğe kestiği ortayı savunma arkasında N’Koudou tamamladı ve topu filelere gönderdi. 3-1
78. dakikada Ghezzal’ın ortasında rakibinde şık bir çalımla sıyrılan Gökhan Töre’nin sert şutunu kaleci Doğan son anda kornere çeldi.
90+1. dakikada Kayserispor’un kazandığı serbest vuruşta, Henrique’nin şutu az farkla üstten auta çıktı.
90+5. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında, Rosier'in sağ kanattan ortasını kaleci Doğan, kalesini terk ederek arka direkte boş bulunan N’Koudou ve Gökhan Töre'ye gelmeden savuşturdu.

Beşiktaş'tan TFF'ye Hüseyin Yücel tepkisi! Beşiktaş'tan TFF'ye Hüseyin Yücel tepkisi!