Fenerbahçe o isimle sözleşme uzatmaya hazırlanıyor Fenerbahçe o isimle sözleşme uzatmaya hazırlanıyor

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Hatayspor'la karşılacak. Sarı-kırmızılılarda eksikler dikkat çekiyor. Savunmada Luyindama, Marcao ve DeAndre Yedlin'den faydalanamayacak Aslan'da koronavirüse yakalanan Emre Kılınç ile Taylan da forma giyemeyecek. Hatayspor'da ise durumu maç saatinde belli olacak Aaron Boupendza kadroya alınmadı. Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Maçta ilk 11'ler belli oldu.

Galatasaray şampiyonluk yolunda deplasmanda Hatayspor'la karşı karşıya geliyor. Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşmada Koray Gençler, VAR hakemi olarak görev yapacak.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Hatayspor'da sakatlıkları bulunan Jean Claude Billong, Selim Ilgaz ve Soner Örnek kadroda yer almazken, Youssouf Kone ile Alexandros Katranis de kart cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Son yapılan koronavirüs testi negatif çıkan Boupendza, Hatay Teknik Direktörü Ömer Erdoğan tarafından kadroya alınmadı.

Galatasaray'da cezalı durumdaki DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Marcao, sakatlığı bulunan Kerem Aktürkoğlu ve izolasyon sürecindeki Emre Kılınç ile Taylan Antalyalı Hatayspor karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve yardımcı antrenörlerden Ümit Davala, cezaları nedeniyle yedek kulübesindeki yerlerini alamayacak.

FATİH TERİM VE ÜMİT DAVALA CEZALI

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yardımcı antrenör Ümit Davala, Hatayspor müsabakasında yedek kulübesinde yer alamayacak. Ligin 31. haftasındaki Çaykur Rizespor müsabakasından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun 2'şer maç ceza verdiği Terim ile Davala, karşılaşmayı tribünden takip edecek. Galatasaray'ın başında yardımcı antrenörlerden Levent Şahin olacak.

İŞTE İLK 11'LER

Hatayspor: Munir Mohammedi, Yusuf Abdioğlu, Pablo, Mesut, Popov, Aabid Rayane, Ruben Ribeiro, Kamara, Adama Traore, Akintola, Diouf

Galatasaray: Muslera, Şener, Donk, Etebo, Saracchi, Ömer Bayram, Gedson Fernandes, Feghouli, Arda Turan, Onyekuru, Mostafa Mohammed