BUĞRA KAVUNCU FETÖ'CÜDÜR' dedi ve dokuzuncu köyden de kovuldu.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Lübnan’a seyahat uyarısı Dışişleri Bakanlığı’ndan Lübnan’a seyahat uyarısı

Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü Enver Altaylı'nın yeğeni olduğunu söyleyen Ümit Özdağ, "Kendisi FETÖ'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan Kazakistan Türk iş adamları derneğinin başkan yardımcılığını yapmış." ifadelerini kullanmıştı.

Kavuncu'nun bu görevi yıllarca yaptığını söyleyen Özdağ, 15 Temmuz'dan sonra devletin bu derneğin kapatılması için başvurduğunu ve derneğin kapatıldığını açıklamıştı. Üstelik İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de durumdan haberdar olduğunu söyledi. Sonra ne mi oldu?

Ümit Hocanın kaderi doğruyu söylemek üzerine yazıldığı için büyük bir tevazu ve umutla katıldığı İYİ partiden ihraç edildi.

Ümit Özdağ her kulvarda ve her şartta kendisini Türk Milliyetçisi ve Ülkücü olarak tanıtır. Onu uzaktan ve yakından tanıyan herkes sürekli bir mücadelenin içinde olduğunu bilir. Muhtemelen hiç birimiz "Can dostum, dava arkadaşlarım" dediği insanlardan yana yediği darbelerle meşhur olmak istediğini düşünmüyoruz. Ama başta da ifade ettiğimiz gibi bu yaşananlar sayın Ümit Özdağ'ın kaderi haline geldi.

En yakın örneği ise bunca yaşananın ardından

"Keşke böyle olmasaydı. Ama sayın Özdağ'ın beni, partimizi ve başkanlık divanının neredeyse yarısını ilzam eden, iftira boyutundaki pek çok söylemi nedeniyle kendisine merkez disiplin kurulu, partiden ihraç etme kararı vermiştir." diyen Meral Akşener'in o kısacık açıklaması oldu.

Ne denir ki, 10. köyün uğur getirsin hoca..