Twitter hesabından paylaşım yapan Türkkan “Çok fedakarlık yapana kıymet verilir diye bir şey yok. Öyle olsaydı yıllarca tarlanızı süren öküze kalkıp bıçak sürmezdiniz. İyi geceler...” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’den istifa eden bağımsız milletvekili İsmail Koncuk ise Lütfü Türkkan’ın paylaşımını alıntılarak şunları yazdı:

“Lütfü Bey’i severim, dostluğumuz bakidir. Bu twitini çok manidar bulduğum için paylaşıyorum. Malum, 20 Eylül Kongresinde kara listeye alınan ve sırtından bıçaklananların içinde ben de vardım, kurucular ve vekiller de vardı! Soru şu ki, öküz kim, bıçağı süren kasap kim?

İmamoğlu "kırık sandalye" olayını anlattı İmamoğlu "kırık sandalye" olayını anlattı

“KARGACIK BURGACIK LÜTFÜ”

Milliyetçi Hareket Partisi (AR-GE) Genel Başkan Yardımcısı MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın Twitter’dan sorduğu “Askıda aşı var mı?” sorusuna çok sert bir cevap verdi.

Yönter Türkkan’ın paylaşımını alıntılayarak “Lütfü bu aşı seninle ilgili değil...Sen kafa yorma...Bahse konu aşıyı insanlar kullanıyor...Ayrıca hayvanların da aşıları var...Ancak senin türüne uygun bir aşı henüz bulunamadı...Eğer bulunursa askıya kalmaz aşıyı yersin kargacık burgacık Lütfü!” dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın bu paylaşıma cevap vermemesi dikkatlerden kaçmadı.