BBP'li başkan 'Oy vermeyeceğim' diyen 70 yaşındaki seçmeni yumrukladı BBP'li başkan 'Oy vermeyeceğim' diyen 70 yaşındaki seçmeni yumrukladı

Toplantıda Şişli'de hedef 10 bin yeni üye tanıtım videosu izlendikten sonra açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Şişli İlçe Başkanı Sn. Tuncer YILMAZ : İlçe kongremiz sonrası İl Başkanlığımızın kongresini gerçekleştirip 14. Mart 2021 tarihinde Büyük Kurultayımızı yapacağız.

Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” diyen Milliyetçi ülkücü Hareketin Lideri Genel Başkanımızın emrinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Bu sebeple Şişli'de 10.000 Yeni Üye kampanyamızı an itibari ile başlatıyorum. Şişli'de insanımıza tek tek dokunacağız. İlk önce Aile, Akraba, Eş ve Dostlarımızı partimize kazandırılacak ardından tüm Şişli'de dalga dalga büyüyerek yeni 10.000 Üyeyi partimize kazandıracağız. İnşallah “ BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ ”Sizlere çok güveniyorum hepinizin üzerine düşeni fazlası ile yapacağından en ufak bir şüphem yoktur. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun sözleriyle konuşmasını tamamladı. Ayrıca İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf AÇIKGÖZ ise yeni yapılacak üye kayıtlarının yapılış prosüdürlerini slayt gösterileri eşliğinde tüm teşkilata anlattı.

Toplantıda kapanış konuşmasını İl Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Yavuz TELLİOĞLU gerçekleştirdi. MHP İstanbul İl Başkanı Birol GÜR Beyfendinin Selamlarını getirdiğini Şişlinin İstanbul için önemli bir yere sahip olduğunu Şişli ilçe başkanlığının böyle bir çalışma başlatmasından İstanbul İl Başkanlığı olarak çok memnun olduklarını inşallah hedefledikleri üye sayısına ulaşacaklarını temenni ediyorum diyerek konuşmasını gerçekleştirdi. Sonrasında yemeğe geçildi ve program sona erdi.