Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Servet Ramazan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş,
Kilis Belediyesi Plan Proje Müdürü Murat Bilecen ile birlikte, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret ettiler. Başkan Ramazan ile Karataş, Gaziantep ile Kilis’in ortak projeler için verdiği destekten ötürü Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'e teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Ramazan, "Tarihi ve kültürel zenginliklerimizin gelecek nesillere ulaştırılması bağlamında çıkarılan Kilis Kazası Halep Vilayet Salnameleri eserini hediye ettik" dedi.
İl Başkanı Karataş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e misafir perverliğinden ve desteğinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.
Kilisli başkanlar Fatma Şahin ile bir araya geldi

YORUM EKLE
1
Kilis merkez nüfusuyla 18 ilden büyük
2
Gara düştü, iş bitti
3
Karanlık ortaklıklar PKK'yla aynı muameleyi...
4
28 Şubat bin yıl sürecek dediler ama biz devam...
5
Akar'dan "Gara operasyonu" bilgilendirmesi
6
Ankara polisi şehir eşkıyalarına 'dur'...
7
Libya Başbakanının İtalya'daki tedavisi sürüyor
8
Çavuşoğlu 18 Şubat'ta Azerbaycan'a gelecek
9
Bahçeli'nin Kandil çağrısına destek
10
Bahçeli'den AYM tepkisi
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:09

GÜNEŞ
07:33

ÖĞLE
13:22

İKİNDİ
16:27

AKŞAM
19:00

YATSI
20:19
SIRADAKİ HABER