Demokrasi ve Atılım Partisi kurucularından Prof. Dr. Arzu Kılıçlar ve Nevim Bilici partiden istifa etti. Bu isimlerden Kılıçlar, daha önce DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanlığı yapmıştı.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Aday Listesi açıklandı! MHP Merkez Yönetim Kurulu Aday Listesi açıklandı!

Eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ın Genel Başkanlığını yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi'nde (DEVA) istifa şoku yaşandı. Partinin kurucuları arasından yer alan Prof. Dr. Arzu Kılıçlar ve Nevim Bilici partiden istifa etti.

ARZU KILIÇLAR KİMDİR?

Prof. Dr. Arzu Kılıçlar, 1974 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ankara'da tamamladı. Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi'ni bitirdi. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra, Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde Türkiye'nin Turizm Gelirlerindeki Sızıntılar Ve Bu Sızıntıların Hesaplanmasına Yönelik Bir Yaklaşım isimli teziyle doktor unvanını aldı.

Akademik kariyerini 2018 yılına kadar Gazi Üniversitesi'nde yürüten Kılıçlar, halen Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde Profesör Öğretim Üyesi olarak görev yapıyor. Kılıçlar'ın turizm, eğitim, örgüt ve liderlik gibi konularda yayınlanmış çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel makaleleri ve kitabı bulunmaktadır. İngilizce bilen Kılıçlar evli ve iki çocuk annesidir.

DEVA Partisi'nin iki kurucu ismi partiden istifa etti

                                                        Prof. Dr. Arzu Kılıçlar

NEVİM BİLİCİ KİMDİR?

Nevim Bilici, 1967 yılında Trabzon'da doğdu. Bursa Kız Lisesi'ni bitirdi. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Dergi, radyo ve TV programlarına metin yazarlığı yaptı. Orta derecede İngilizce bilen Nevim Bilici ev hanımıdır, evli ve 2 çocuk annesidir.

DEVA Partisi'nin iki kurucu ismi partiden istifa etti

                                                                              Nevim Bilici