NUMAN KURTULMUŞ'TAN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş da Kılıçdaroğlu'nun sözlerine Twitter'dan yanıt verdi. Kurtulmuş şunları söyledi:

"Cümle alemin nasıl CHP genel başkanı olduğunu bildiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun kullandığı nefret dili siyaseti kirletiyor. Demokrasi ve milli irade hazımsızlığının dozunu her geçen gün artıran bu saygısız şahsı şiddetle kınıyoruz.

İmamoğlu'ndan Kurum'a: "Her yediği köftede İstanbul seçimini hatırlayacak" İmamoğlu'ndan Kurum'a: "Her yediği köftede İstanbul seçimini hatırlayacak"

SÖZDE GENEL BAŞKAN GÖNDERMESİ

Sözde Genel Başkana tavsiyemiz, gittiği bu yanlış yoldan geri dönmesi, demokrasiye, millet iradesine ve Sayın Cumhurbaşkanımız'a karşı gereken saygıya azami riayet göstermesidir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin şan ve şerefini en yüksek mertebede koruyan Sayın Cumhurbaşkanımıza söz söyleyen bu şahsın Türkiye Cumhuriyeti'ni yabancılara şikayet ettiğini, onlardan aman dilediğini de çok iyi biliyoruz.

"MİLLET SANDIKTA HADDİNİ BİLDİRECEKTİR"

Türkiye siyasetinin her seçimde kaybedeni Kemal Kılıçdaroğlu yalan ve iftiralara sarılarak içine düştüğü derin çukurdan çıkabileceğini sanıyorsa çok yanılıyor. Bu millet, bu zata sandıkta haddini bir kez daha bildirecektir."

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Konumu ve sözü yok hükmündedir