Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ''Gara'daki PKK'nın caniliğini, alçaklığını herkes görmeli. Fakat içimizdeki ve dışarıdaki bazı gafil ve hainler bu gerçeği görmemekte ısrar ediyor'' dedi. Akar, TCG Çeşme'ye Yunan F-16'larının tacizi ile ilgili olarak da ''Gerekli cevap verildi. Bu tutumun iyi komşuluk ilişkilerine uygun olmadığını bir kere daha ifade ediyoruz'' diye konuştu.

Bakan Akar, şunları söyledi;

"Gara'daki PKK'nın caniliğini, alçaklığını herkes görmeli. Fakat içimizdeki ve dışarıdaki bazı gafil ve hainler bu gerçeği görmemekte ısrar ediyor. AB 'insan hakları' diyor. Gara'da şehit edilen masum vatandaşlarımızın yaşam hakkı ne olacak? Demokrasi havarileri artık ikiyüzlülüğü bırakmalı...

YUNAN F-16'LARININ TACİZİ

Gerekli cevap verildi. Bu tutumun iyi komşuluk ilişkilerine uygun olmadığını bir kere daha ifade ediyoruz Sadece kendi güvenliğimiz için dost ve kardeş ülkelerin güvenliği içinde mücadele etmekteyiz. 

AZERBAYCAN'IN YANINDAYIZ

İki devlet, tek millet anlayışıyla Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız. Hocalı'da katledilen kardeşlerimizin acısını unutmadık, unutmayacağız. 

ABD  MEKTUBUMUZA YANIT VERMELİ

ABD'den Patriot almak istedik ancak çeşitli nedenlerle mümkün olmadı. Rusya'dan S-400 aldık. S-400 milli bir meseledir. Türkiye egemenlik hakkını kullanmıştır. 10 yıl boyunca ABD'ye sunulan tekliflerimize yeterli ve uygun cevaplar alınamamıştır. S-400'ü müstakil olarak kullanacağız. S-400 savunma sistemi, tehdit ve tehlikeye karşı ihtiyaç duyulduğunda kullanılır. Türkiye'ye karşı bir taarruz niyeti yoksa kimseye zararı yok. S-400 meselesi üzerinden ülkemize F-35 başta olmak üzere birtakım kısıtlamalar uygulanması müttefiklik ruhuna uygun değil. ABD çözüm için yazdığımız mektuba yanıt vermeli.

15 TEMMUZ'DAN BU YANA FETÖ'DEN İHRAÇ EDİLENLERİN SAYISI: 21 BİN 194 KİŞİ

Erdoğan, Özgür Özel’in çağrısına yanıt! Erdoğan, Özgür Özel’in çağrısına yanıt!

FETÖ ile mücadelemize kararlılıkla devam ediyoruz. 15 Temmuz'dan itibaren TSK'dan 21 bin 194 kişi ihraç edildi.

KORONAVİRÜSLE MÜCADELE

Salgınla mücadele aynı şekilde rehavete kapılmadan sürdürülmektedir. Temizlik, maske ve mesafeye hepimiz uymak zorundayız. Gevşetmemek lazım. "