CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır katıldığı televizyon programında Türk ordusu için "satıldı" ifadesini kullandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik CHP'li Başarır'ın sözlerine sert tepki gösterdi.

Çelik, “Suriye’de, Libya’da ve Doğu Akdeniz’de güvenliğimiz ve haklarımız için kahramanca mücadele eden ordumuzla ilgili kullanılan bu saygısız ve düşmanca dile geçit vermeyiz. Kardeş Azerbaycan’ın yanında olan askerlerimizin onurlu ve kahraman mücadelesi tarihi bir değere sahiptir.” dedi.

Özel'den Erdoğan'ın, "Yerel seçimleri Cumhur İttfakı kazandı" sözlerine yanıt Özel'den Erdoğan'ın, "Yerel seçimleri Cumhur İttfakı kazandı" sözlerine yanıt

“Kahraman Ordumuz bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin korunması için milletimizin emrindedir. Gücü ve kabiliyetleri ile tüm dünyanın takdir ettiği bir ordudur. Milletimiz için eşsiz bir değerdir. Siyasi provakasyonların ordumuzu hedef almasına müsaade etmeyeceğiz.”

ŞUURSUZ VE ZEHİRLİ BİR DİL

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kahraman Türk Ordusu hakkında ahlak ve seviye yoksunu ifadeler kullanan CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı şiddetle kınıyoruz. “Türk Ordusu satılmış” diyen CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır şuursuz ve zehirli bir dil kullanıyor” şeklinde açıklama yaptı.