Milliyetçi Hareket Partisi'nde 13'üncü Olağan Kurultay hazırlıkları devam ediyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli, 18 Mart'ta yapılacak kurultayda yeniden aday olacak.

Milliyetçi Hareket Partisi olağan kurultaya hazırlanıyor. 13'üncü büyük Kurultay 18 Mart'ta yapılacak.

Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe kongrelerini geçen kasım ayında tamamladı. Parti bugüne kadar 81 il, 920 ilçede kongrelerini yaparak büyük kurultay sürecine hazır hale geldi. Salgın şartları ve hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle Kurultay hafta içi 18 Mart Perşembe günü yapılacak.

Kurultayda, partiyi 2023 seçimlerine hazırlayacak kadrolar belirlenecek

 Arena Spor Salonunda yapılacak kurultayda, "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik" ve "Kazanan Türkiye olacak" sloganları kullanılacak. Kurultay boyunca salonda, Türk bayrakları ve merhum Başbuğ Alparslan Türkeş ile Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin posterleri yer alacak.

Devlet Bahçeli'nin Genel Başkanlığa tekrar aday olacağı kurultayda bin 200 delege oy kullanacak. 

Milliyetçi Hareket Partisi resmi hesabından yapılan açıklamada;

Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum’a canlı yayın teklifi Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum’a canlı yayın teklifi

''MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı 18 Mart 2021 Perşembe günü saat 10.00'da Ankara (Arena) Kapalı Spor Salonu Ulus/ANKARA adresinde üst kurul delegelerimiz, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımız katılacak şekilde pandemi şartlarına uygun şekilde toplanacaktır.'' ifadelerine yer verildi ve kurultay ilanı yayınlandı. 

Resim