Zafer Partisi’nin nasıl bir parti olduğunu açıkladı: En çok merak edilen soruya yanıt verdi Zafer Partisi’nin nasıl bir parti olduğunu açıkladı: En çok merak edilen soruya yanıt verdi

Amerika Birleşik Devletleri'nde yargı, skandal bir karara imza attı. Los Angeles mahkemesi, 38 yıl önce öldürülen Türk diplomat Kemal Arıkan'ın katili Ermeni terörist Hampig Sasunyan'ın salıverilmesinin önü açtı.

Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Los Angeles Başkonsolosumuz Kemal Arıkan'ı şehit eden, afsız ömür boyu hapse mahkum edilmiş caninin tahliyesi adalete duyulan güveni yok etmekle kalmayacak, terörü amacına ulaşmak için mübah gören insanlık yoksunlarını da teşvik edecektir" ifadelerini kullandı.

Tahliye kararına tepki gösteren Oktay, "Teröristin salıverilmesinin önünü açan Bölge İdare Mahkemesi kararını ve bu kararı temyiz etmeyerek bir katilin toplum içine karışmasına zemin hazırlayanları insanlık adına şiddetle kınıyor, böyle bir vicdansızlığın parçası olmamaya davet ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.