Koç Burç Yorumu 21-27 Aralık 2020 -Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum. Koç burçlarının hem sosyal alanlarını hem kariyer alanlarını etkisi altına alacak bu kavuşum. Bugün aynı zamanda Merkür-Güneş kavuşumu kariyer evinizde gerçekleşiyor.Yazılı ve sözlü ifadelerinize dikkat etmenizi, duygusal yaralar almamak için tedbir almalınızı öneriyorum. İşvereniniz, yöneticilerinizle diyaloğunuza dikkat edin kontrol dışı tartışmalar yaşanabilir.
Hafta ortasında kariyerinizle ilgili uğramış olabileceğiniz haksızlık karşısında stresli olabilirsiniz. Bu hafta genellikle kendinize, sosyal çevrenize, kariyerinize  odaklı olacaksınız. Kariyerinizde ilerleme kaydetmek için yeni kararlar alabilir bu doğrultuda kendinizi S.T.Kuruluşlarında görünür kılmak öne çıkarmak  isteyebilirsiniz. Haftasonuna girmeden önce maddi kazanımlarınızla ilgili haksızlığa maruz kaldığınızı düşünebilir ve hukuksal alanda hak arama kararı alabilirsiniz Yüksek öğrenimle ilgili karar alabilir, yabancılarla, yurt dışıyla ilgili konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Boğa Burç Yorumu 21-27 Aralık 2020 -Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum. Boğa burçlarının kariyer evinde gerçekleşiyor bu gezegen kavuşumu ve aynı zamanda Merkür-Güneş kavuşumu da yaşanıyor sizler uluslararası alandan, yüksek eğitimler gibi birçok mecradan etkileniyorsunuz. Sosyal çevrenizle, dostluklarınızla ilgili hayal kırıklığı ve öfke duygusuna kapılabilirsiniz. Dostlarınıza gösterdiğiniz ilginin karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni gelir imkanı elde edebilir hatta iş değişikliği, şehir veya ülke değişikliği gibi radikal kararlar alabilirsiniz. Haftasonu itibariyle maddi yönelimlerinizle ilgili aldığınız kararların duygusal güvenini tam anlamıyla hissedeceksiniz.

İkizler Burç Yorumu 21-27 Aralık 2020 Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla  ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum. Bu kavuşum İkizler burcuna yüksek öğrenim, yabancı dil eğitimi, yurt dışıyla alakalı konularda yeni kararlar aldırabilir. Hatta şehir dışı, yurt dışına taşınma etkisi verebilir. Aynı zamanda Merkür-Güneş kavuşumu yaşanıyor maddi kazanımlarınız, beklentilerinizle ilgili bazı karışıklıklar olabilir. Duygu durumunuz ve Merkür-Güneş kavuşumunun kariyerinize dalgınlık etkisine dikkat etmelisiniz. İkizler burçları bu hafta daha göz önünde olmayı tercih edebilir ve kariyere, uluslararası konulara finansla ilgili konulara ilgi duyabilirsiniz. Yeni iş anlaşmalarıyla ilgili sözleşme imzalamak isteyebilirsiniz mümkünse haftanın ikinci yarısına denk getirmelisiniz. Dalgın olmamak detayları gözden kaçırmamak adına. Evli olanlar sevginizi maddiyatla ölçmemeli, konuşurken kullandığınız sözlere özen göstermelisiniz.

Yengeç Burç Yorumu 21-27 Aralık 2020 -Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla  ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum. Yengeç burçlarını bu kavuşum gelir kaynaklarıyla ve bu konuda korkularıyla alakalı etkileyecektir. Bu hafta işiniz, gelir kaynaklarınız, kariyerinize odaklı olacaksınız. Merkür-Güneş kavuşumu var ve iş anlaşmalarında, ortaklıklarla ve evliliğinizle ilgili  konularda haftanın ikinci yarısına kadar tartışmalardan kaçınmanızı öneriyorum. İletişim dilinize çok dikkat etmelisiniz, yeni anlaşmalar imzalamanız gerekiyorsa perşembe günü itibariyle imzaları atmanızı tavsiye ediyorum. Şehir dışı, yurt dışıyla ilgili kararlar almanız gerekiyorsa biraz ağırdan almalı acele kararlar almamalısınız. İş, hizmet alanında perşembeden itibaren sosyal çevrenize, dostlarınıza karşı para odaklı girişimlerde bulunabilir, arayış içine girebilirsiniz. Bu hafta yeni anlaşmalar için koşuşturmanız daha yoğun olacak.

Aslan Burç Yorumu 21-27 Aralık 2020 -Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla  ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum. Aslan burçları karşıt burçlarından etkileniyor, evlilikle ilgili konular, yeni iş anlaşmaları gibi birçok konuda etki alıyosunuz. Evliyseniz yeni bir dönemeçte olabilirsiniz, bekarsanız evlilik kararı alarak hayatınızı komple değiştirebilirsiniz. Bu hafta hobileriniz, sevgiliniz, evliliğiniz, gelir kaynaklarınız ve yurt dışı,yurt içi konulara daha çok hakim olacaksınız. Merkür-Güneş kavuşumu yaşanıyor iş hizmet alanında dalgın olmamaya, mesai arkadaşlarınızla ve işvereninizle, yöneticilerinizle sözlü iletişime özen göstermeli, tartışmalardan kaçınmalısınız. Sözleriniz anlaşılamayabilir ve siz fark edemeyebilirsiniz bu durumu. Aslan burçlarının bir kısmı iş değiştirebilir, bir kısmının işine son verilebilir.

Başak Burç Yorumu 21-27 Aralık 2020-Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla  ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum. Başak burçlarının iş,hizmet alanında yaşanacak olan gezegen kavuşumu etkisini zamana yayacaktır. İş değişikliği yapabilirsiniz ve hobilerinizden kazanç imkanı yaratabilirsiniz.
Tabi bu etki hemen değil zaman içinde olabilir. Merkür-Güneş kavuşumu yaşanıyor ve sosyal çevre, arkadaşlıklarınızla alakalı evliyseniz eğer bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Evliyseniz eşin kazancıyla ilgili ya da iş ortaklıklarınız varsa ortaklardan yana maddi beklentiye girebilirsiniz. Sarf edeceğiniz sözlere dikkat etmelisiniz farkında olmadan bir kişinin duyduğu sözlerinizi birçok kişinin duymasına sebep olabilirsiniz. Ev alma kararı alınabilirsiniz.Ebeveynlerinizden tedavi görenler varsa ilginizi eksik etmemelisiniz.

Terazi  Burç Yorumu 21-27 Aralık 2020-Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla  ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum. Terazi burçları etkiyi hobiler, sanatsal konular ve sevgiliyle alakalı konularda etkiyi alıyorlar ve bu gezegen kavuşumu uzun soluklu etkilere sahip. Haftanın ilk gününde iş hizmet alanında dalgınlık etkisi olabilir dikkat ediniz. Merkür-Güneş kavuşumu var ve sizler ebeveynlerinizle ilgili konularda iletişim dilinize dikkat etmelisiniz. Kalp kırmamalısınız, ebeveynlerinizle aranızda tartışma çıkma olasılığına karşı dikkat etmeli sözlerinizi özenle seçmelisiniz. Ebeveynleriniz size kendilerini yeteri kadar ifade edemeyebilir bu konuda duyarlı olmanızı öneriyorum. Ebeveynlerinize ait mülkler varsa satma kararı alabilirler, bir kısmını paraya çevirmek isteyebilirler. Bu süreçte kullanılan sözler yanlış anlaşılabilir, sözlerinizi dikkatle seçmelisiniz. Evliyseniz eşinizle ilgili sorunlarınızı ebeveynlerinizle değil eşinizle konuşmanız çözüm bulmak için yarar sağlayabilir. Haftanın ikinci yarısında ailenizin mal varlıklarını paraya çevirmek ve hayatta değillerse mirası kardeşler veya kuzenlerle aranızda bölmek üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akrep Burç Yorumu 21-27 Aralık 2020 - Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla  ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum. Akrep burçları uzun zamana yayılacak olan Jüpiter-Satürn kavuşum etkisini kökleriyle, ebevenleriyle, aileyle ilgili konularda deneyimleyecekler. Haftanın ilk günü aynı zamanda Merkür-Güneş kavuşumu yaşanıyor ve kardeşleriniz, kuzenler, yakın çevrenizle en önemlisi de eğitimler, iletişim cihazlarıyla alakalı konularda dikkat etmelisiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz ama çevrenizdeki insanlar tarafından yanlış anlaşılabilir veya hiç anlaşılamayabilirsiniz. O yüzden sözlerinizi anlaşılır şekilde dile getirmelisiniz. Sevgiliniz varsa sözlerinizle onu hayal kırıklığına uğratma olasılığınız oldukça fazla, halbuki siz onun yanında olmak isteyebilirsiniz, sözlerinizi özenle seçmelisiniz. Hafta ortasında ebeveynlerinizde sağlık problemleri olabilir, ebeveyninize destek olmalısınız. Evliyseniz eşinizden gelirinizle ilgili tek başına karar almanız ve uygulamanız konusunda tepki alabilirsiniz. İş ortaklıklarınız varsa gelir kaynaklarıyla ilgili yeni ticari girişimlerde bulunabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle birlikte yakınlarınızdan ev almakla ilgili finansal destek arayışında olabilirsiniz.Bu hafta genelinde aile, kökler, iş hizmet ve kardeşler, yakınlar odaklı olacaksınız.

Yay Burç Yorumu 21-27 Aralık 2020 -Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla  ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum. Yay burçları bu gezegen kavuşum etkisini kardeşler, yakınlar ve iletişim alanları, iletişim cihazları, eğitimler alanından alıyorsunuz.  Tabi bu uzun zamana yayılacak bir etkidir.
Aynı zamanda gökyüzünde Merkür-Güneş kavuşumu var ve gelirinize dikkat etmelisiniz. Eşinizle birlikle mülk edinme konusunda harekete geçebilir finans arayışı içinde olabilirsiniz. Yay burçlarının bir kısmı ise iş hizmet alanında hak ettiği geliri elde etme amaçlı işveren ya da yöneticileriyle konuşmak isteyebilir. Lütfen sözlerinizi özenle seçin, tartışmalardan kaçının. Tedbir almazsanız hak arayacağınız bir işiniz kalmayabilir. Bekar olan ve sevgilisi olanlar birbirinizden şifalanmak yerine tartışmayı tercih ederseniz her iki tarafta üzülen olacaktır. Ticari anlaşmalar, iş sözleşmeleri imzalamayı düşünüyorsanız hafta sonuna doğru gerçekleştirmenizde fayda var.

Oğlak Burç Yorumu 21-27 Aralık 2020 -Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla  ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum. Oğlak burçları gezegen kavuşum etkisini direkt gelirleriyle ilgili yaşayacaklar ve etkisi uzun vadeye yayılacak. 2,5 yıllık zorlu sürecinizin - tabi kişisel doğum haritalarınızdaki gezegen dağılımına göre değişse de - sonuna geldiniz diyebilirim. Aynı zamanda haftanın ilk günü Merkür-Güneş kavuşumu var. Kendinizle ilgili kariyer ve gelirle ilgili konularda üslerinizle iletişime geçmek isteyebilirsiniz ama sözlerinizi kontrol edemeyebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz. İş, kariyer, gelir konusunda iletişim fikri haftanın ikinci yarısı daha uygun olacaktır. Bu süreçte ebeveynlerinizin ve kendi fiziksel sağlığınızla ilgili problemler olabilir tedbirli olunuz. Bekar Oğlak burçları sevgide özgürlük, farklılık  istiyorsunuz ama biliçaltınızda hazır mısınız kendinizi sorgulamalısınız.
Haftanın geneli gelir, kardeşler, yakınlar ve ebeveyn odaklı olacaktır.

Koray Aydın Meral Akşener Kavgası Kızışıyor Koray Aydın Meral Akşener Kavgası Kızışıyor

Kova  Burç Yorumu 21-27 Aralık 2020 - Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla  ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum. Herhalde en çok siz Kova burçları farkı farkedeceksiniz Jüpiter-Satürn kavuşumunun zira yükseleninizde gerçekleşiyor. Etkisini uzun vadede hissedeceğiniz bu değişim hem fiziksel görüntünüzde hem de hayatla ilgili tercihlerinizde yaşanacak. Bekarsanız aniden evlilik kararı alabilirsiniz, işinizle ilgili değişim kararı alabilirsiniz, işiniz yoksa kariyer yapma imkanını elde edeceğiniz bir iş sahibi olabilirsiniz. Yaşam alanınızı, bulunduğunuz şehri değiştirebilirsiniz. Bunlar gibi birçok konuyla ilgili değişim sürecine girdiniz. Gökyüzünde Merkür-Güneş kavuşumu var bilinçaltınızda çelişkiler, dalgınlıklar olabilir.Hafta başında eğer işinizle ilgili söyleşi kararınız varsa dalgın olmamaya ve salı günü itibariyle iletişime geçmeye özen göstermelisiniz.
Sosyal çevreden, STKuruluşlarıyla alakalı eğitimlerden gelir sağlama olanağınız var yolunuz açık olsun.

Balık Burç Yorumu  21-27 Aralık 2020 - Toplumsal, bireysel olarak hayatımızda büyük etkilere sebep olacak Jüpiter-Satürn kavuşumu etkisiyle yaşanacaklarla  ilgili tüm burçlara danışmanlık almalarını öneriyorum Balık burçlarının bilinçaltı konularında, herkesten kendilerini izole ettikleri 12.evde yaşanıyor Jüpiter-Satürn kavuşumu. Artık görünür olmanız ve kendinizi izole etme fikrinden sıyrılmanız, daha sosyal olma zamanınız geldi. Etkisi uzun vadeye yayılacak ve yetenekleriniz konusunda kariyer odaklı olacaksınız. Haftanın ilk günü gökyüzünde Merkür-Güneş kavuşumu var ve sosyal çevrenizle sivil toplum kuruluşlarıyla bağlantılı gelir odaklı olacaksınız ama sözlerinizi özenle seçmeli, mücadelenizi vermelisiniz. İletişim dilinize dikkat etmezseniz ne demek istediğiniz tam anlaşılamayabilir.
Ebeveynlerinizle maddi konularda tartışma halinde olabilirsiniz, mücadele edebilirsiniz.Kendinizi sorgulamalısınız ne kadar hakkınız olduğuna dair. Yeni iş ve gelir imkanı elde edebilirsiniz tabi yeterince çabalarsanız. Balık burçları evleriyle, mülklerle ilgili gelir odaklı olabilirler yeni kararlar alabilirler. Ailedeki kadınlarla iletişim dilinize dkkat etmezseniz pişman olabilirsiniz ama kaybeden taraf siz olabilirsiniz. Yaşca büyük ebeveynlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

KAYNAK: HABERHERGUN / Karma Astrolog Dilek Irmak Kara