Koç Burç Yorumu 7-13 Aralık  2020 - Duygu ve düşüncelerin üstesinden gelme, başa çıkmak ve yardım edici pozisyonlarda yer alma isteğindesiniz. Çevrenizdeki kişilere günlük hayatlarında halledemedikleri konularda yardım etme konusunda destek olmak isteyebilirsiniz. Tabi bu kendiniz için de geçerli olabilir, zorlayıcı açılarda korunmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Kaostan düzen oluşturma yeteneğine sahip oluşunuz, tanınma merakınızın olmayışı ve birileri için çaba harcama, birşeyler yaratma eylemi size neşe veriyor.  Kardeşler arasında finansal konularda birbirlerine gösteriş yapmak, miras veya borç içeren olaylarda kardeşlerin güç oyunları psikolojik izler bırakabilir. Büyük kardeşin diğer kardeşleri etrafında toplaması ve bazı parçaları bir araya getirmek istemesi hizipleşmeye yol açabilir. Yoğun iş temponuzdan dinlenme ve eğlenceye zaman ayıramayabilirsiniz. Kariyerde geçmişte size haksızlık yapmış olan kardeşleriniz veya yakın çevrenize karşı büyük getiri ve lütuflar elde etmek isteyebilirsiniz. Evliyseniz eşinize karşı gerekli sabrı gösteremeyebilir hatta kırıcı olabilirsiniz dikkatli olun. Geçmiş iş bağlantılarınızla ilgili şehir veya yurt dışı bağlantılar sağlayabilir, ani seyahatlere çılabilirsiniz. Zam veya alacak beklentiniz varsa malesef krizli bir hafta olabilir. Özellikle gelirinizle alakalı  aniden bir kadın etkisiyle krizsel süreç görülebilir. Bu hafta kardeşlerin size etkileri  ve yönlendirmeleri yoğun olacaktır. Politikayla ilgilenenler yeni şans fırsatları elde edebilir. Bazı Koç burçlarının ise kariyerlerinde kendilerini görünür kılmak, iş sürecinin kontrolünü ele alma kabiliyetleri artacak. Gemi ve uçak yolculuklarında ise iyice araştırmalı, dikkatli olmalısınız.

Boğa Burç Yorumu 7-13 Aralık 2020 Toplumsal olarak sözü geçen biri olabilirsiniz  yasal haklarınız, siyaset,arabuluculuk konularında ve kadın hakları konusunda kendinizi öne çıkarabilirsiniz.
İş yürütme yeteneğiniz ve organizasyon gücünüz oldukça fazla. Kendinizi artistik bir biçimde göstermekten fazlaca haz alabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan sözleri kontrol altına almalısınız aksi takdirde bazı bilgileri ağzınızdan kaçırabilirsiniz. Kendinize araba almak, seyehate çıkmak isteyebilirsiniz ama trafikte kaza ihtimaline ve özellikle araba ile yüksek yerlerden düşme ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız. Mümkünse bu hafta hatta Aralık ayı süresince trafikte dikkat etmeli, gerekmedikçe araç kullanmamalısınız. Spor, kayak, dağcılık, motosiklet veya arabada hız tutkusu sizi sarabilir, lütfen tedbiri elden bırakmayınız. Araba kullanırken bir hayvana çarpma riskiniz olabilir. Güvendiğiniz dostlara karşı maddi manevi fazlasıyla verici oluşunuzu sorgulamalısınız. Karşınızdaki kişiler ne kadarını hak ediyor veya etmiyorlar. Gelirinizle ilgili sakladığınız bazı deneyimleri, gerçekleri söyleme eğiliminde olabilirsiniz. Kafa bölgenizde ani gelişebilecek travmalara karşı temkinli olmalısınız. Kardeşlerinizin sağlık durumuyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.Sevgiliniz varsa onunla iletişiminize dikkat etmeli ve ona ulaşmak için  öfkeyle araba kullanmamalısınız. İlişkilerde aşk ihtiyacının inkar edildiği durumlarda obsesyon ve bağımlılık geliştirmemek adına aşırı harcama yapma sözkonusuysa dönün kendinizi  ve yaptıklarınızı gözden geçirin. Bekar Boğa burçları sevgiliye karşı takıntılı hatta rahatsız edici davranışlar sergileyebilir. Ticaretle uğraşanlar madenlerle ilgili geçmişte ödemesi ihmal edilen borçlar çıkabilir. Kariyerde ani şans fırsatları var.

İkizler Burç Yorumu  7-13 Aralık 2020 Çocukluk travmalarınızla ilgili anılarınıza dönebilirsiniz, ruhsal olarak etkilenme, sezgilerinizde artışın olduğu bir haftadasınız. İlişkilerde, evlilikte kırgınlık, ruhsal direnç yaşıyor olabilirsiniz. Evliyseniz eşinizden beklentileriniz karşılanmamış olabilir ama eşinizin de kendi yakınlarıyla alakalı sorunları olabilir ve sizinle iletişim zorluğu içinde olabileceğini gözardı etmeyin. Eşinize karşı baskıcı olmaktan zor kullanmaktan  kaçınmalısınız. Bekar olan İkizler eski sevgilinin kişilik yapısını , yeni sevgilide aramamalısınız. Kendinizi de başkası için feda etmemelisiniz özellikle hafta ortasında bu konuda dikkatli olun. Göz rahatsızlığınız gelişebilir ihmal etmeyin. Ebeveynlerinizin özellikle babanızın sağlık kontrolleri olabilir. İş yerinizde evinizde olduğundan çok zaman geçirebilirsiniz ve ailenizin tenkitlerine maruz kalabilirsiniz.Bu hafta kariyerinizle ilgili konuşma yapmak zorunda olabilir, ortaklı işler için efor sarfedebilirsiniz ve geçmişte yapmış olduğunuz bir işle ilgili maddi kazanım, verilecek hizmetler konusunda sıkıntı yaşanabilir.

Yengeç Burç Yorumu 7-13 Aralık 2020- Bekar Yengeç burçlarının bir kısmı hayatında biri varsa evlenmek yuva kurmak isteyebilir. Evli olan Yengeç burçları ev, aile sorumluluğunu seve seve alacaklar, üzerlerine düşenin fazlasını yapmak, eşin ve ailenin bakımını üstlenmekten mutluluk duyacaklar. Aile olmak çoçuk sahibi olmak ve özel bir çocuğa sahip olma duygusunu tadacaksınız. Mülkiyet, inşaat, maden, yeraltı zenginlikleri işleriyle uğraşan ve bazı sorumlulukları zamanında almayanlar zarar edebilir, finansal kayıplar sözkonusu olacaktır. Ortaklıklarda hakkınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz tartışmalardan kaçınmalı ve kesici, delici aletlerle saldırıya uğrama ihtimaline karşı tedbirli olmalısınız. Ortak işlerde kibre düşmemelisiniz. Hafta ortasında özellikle varlıklarla ilgili şansın size gülmediğini, hayallerinizin niçin sürekli ertelendiğini düşünerek bilinçaltınızda kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Sürecin geçici olduğunu bilirseniz kendinizi rahat bırakırsınız umarım. Sosyal çevrenizle ilgili keyfinizi kaçırabilecek parayla ilgili tatsızlıklar olabilir. Kariyerinizde bir tür yardım çağrısında bulunabilirsiniz ve yanınızda size destek olması için ya bir dost ya da ebeveyn görmek isteyebilirsiniz.

 Aslan Burç Yorumu  7-13 Aralık 2020  -  Kendinizle veya aileden birinin sağlık sorunlarıyla ilgili endişeleriniz sizi rahatsız edebilir. Hijyen takıntınız günlük işlerinizi yapmanıza engel oluşturduğu gibi birçok konuya odaklanmanızı engelleyebilir. Bu hafta doğuştan gelen yeteneklerinize daha fazla yönlenebilirsiniz, sanatsal konularda ihtiyaçlarınıza yönelik tutkulu bir arayış içine giriyorsunuz. Ruhsal çalışmalara konsantre olduğunuzda parasal anlamda yetersizlikler yaşayabilirsiniz sırf bu yüzden ruhsal konularda abartıya kaçmamalısınız. Ani ama geçici şanslar elde edebilirsiniz bu yüzden kendinizle ve yeteneklerinizle ilgili kibre düşebilirsiniz kimse vazgeçilmez değildir yanılgıya düşmeyin. Hafta ortasında kardeşler ve yakın çevredekilerle alakalı bazı konularda gereksiz yere kendinizi, kaynaklarınızı feda edebilirsiniz, sınırlı olmakta fayda var, madden ne kadar yeterlisiniz hesap yapmalısınız. Aile üyeleri tarafından kayıtsız şartsız sevgi bekliyorsunuz ama siz ne kadar gösteriyorsunuz sorgulayabilirsiniz. Sanatsal eğlimlerle ilgili haksızlıklara maruz kalabilir ve gücü sorgulayabilirsiniz. Haftasonunda metafizik konulara ilgi, medyumik yeteneklerde artış, sizi mutlu edecektir. Babanızın veya size ait arabanızın kullanımında hıza ve kazalara karşı dikkatli olunması olası kayıpların önüne geçebilir.Hız tutkusu, dalgınlık araç kullanırken dikkate alınmalı.

Başak Burç Yorumu 7-13 Aralık 2020  Günlük her türlü işle ayırt etmeksizin ilgilenmek iş yükünüzü azaltmak istiyorsunuz, sizler kaostan düzen oluşturma yeteneğine oldukça sahipsiniz. Eğer bir iş ortaklığınız varsa ortaklığınızla ilgili bilinçaltınızda sona gelindiği düşüncesi hakim olabilir, tabi evli olanlar aile içinde oluşabilecek olumsuz durumlara hazır olmalı. Mükemmelliyetçilik isteğiniz yüzünden kendinize ve yakınlarınıza baskı uygulamamalısınız. Kadınlar, anne, beslenme, mide sorunları, kemik problemleri ve ani cerrahi problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Anneyle ve kadınlarla ilgili anıların tekrar tekrar canlanmasıyla bazı şeyleri yeniden denemek hatta taşınmak isteyebilirsiniz. Geliriniz, harcamalarınızı mercek altına almalısınız, gelecek günlerde ihtiyaçlara yetebilmek için gerekli olacaktır.
Haftasonuna doğru odağınız aile ve ebeveynlere kayacaktır, özellikle sağlık durumlarındaki değişime hazır olmalısınız. Önceden yazmaya başladığınız kitap, makale, tez benzeri şeyler varsa yeniden yazmaya karar verebilirsiniz. Hizmet alanındaysanız iş arkadaşlarınızın sağlık problemleri, ameliyat haberleri ve  kayıpları sizi üzebilir. Sosyal faaliyetlerin durduğu ve kendi içinize dönmeniz gereken bu günlerde aileye daha çok zaman harcayabilirsiniz.Ev taşımak , yer değiştirmek isteyeceksiniz.

Terazi Burç Yorumu 7-13 Aralık 2020 - Bilinçaltınızın oyunlarıyla ve yanlış yönelimlerle başlıyorsunuz yeni haftaya. Bağımlılıklara yöneliminiz yakın çevrenizin ve ailenizin dikkatini çekebilir. Aile içi sorunlar yaşanabilir ve arınmaya zorlanabilirsiniz, zamanın geldiğini ve hayatınıza çeki düzen vermeniz gerektiğinin farkına varmanızı aile bireyleri sayesinde anlayabilirsiniz. Bir süre izole olmak, kendi içinize yönelmeyi, herkesten uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla alakalı ani haberler duyabilirsiniz. Şans oyunlarında ve sahne sanatlarıyla ilgili konuda ani ama geçici etkiye sahip şans fırsatları çıkabilir, kibre düşmemelisiniz. Elde ettiğiniz şans fırsatlarını yakınlarınıza yönelik değerlendirmeyi tercih edebilir ve sanatsal eğilimlerinizi artırabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle sorunlar, ticaretle uğraşıyorsanız ortaklarınızla aranızda birtakım anlaşmazlıklar ve bazı sözleşmelerin iptali sözkonusu olabilir.Bu yüzden maddi kayıplar yaşanacaktır ama iş hizmet konularında yanılmaya ve dolandırılmaya karşı dikkat etmelisiniz. Hafta ortasında anne veya kadın yakınlarınızın beslenme problemleri veya mide bağırsak problemleri hastane ziyaretlerine sebep olabilir. Aşırı harcama dürtüsüne karşı kontrollü olursanız haftasonunu daha az zararla atlatabilirsiniz.  Ailevi konularda anneden evlada destekleyici etkilerin ve ani bir olumsuz etkiyle birlikte bilinçte büyümenin olgunlaşmanın olabileceğini bilmelisiniz.

Akrep Burç Yorumu 7-13 Aralık 2020- Kariyer ve hizmet alanınızda parayla ilgili kibir ve aşağılanmaya maruz kalabilirsiniz, işveren yada kadın yönetici tarafından. Gelirinizle ilgili düşünmeden riske girmemelisiniz, ani kararlar almamalısınız, aksi taktirde kendinizle ilgili sıkıntılı süreçlerin başlamasına, dengelerin bozulmasına sebep olabilirsiniz. Sevgilinize, eşinize karşı kıskançlık yaparsanız kesinlikle sizin için krizli bir hafta olabilir. Süregelen ilişkinizin bitmesine dengelerin altüst olmasına sizin kıskançlığınız sebep olacaktır. Hizmet alanında çalışıyorsanız iş arkadaşlarınızla tartışmamak için çaba göstermelisiniz. İlaç veya alkol kullanımında aşırıya gitmemeye dikkat etmelisiniz. İlişkilerde bağımlılıkla doygunluk arasında kalarak aşka olan ihtiyacı reddetme, inkar etmek ve ilişki bağımlılığı söz konusu olduğunda aşırı harcama yapmak söz konusu olabilir. Hafta ortasında ise beslenme düzeninize dikkat etmeli, dengeyi sağlamalısınız. Anne veya anne yerine koyduğunuz kişilerden şiddet görmek, maço tavırlarına maruz kalmak, tartışmanın büyümesi sizin duygularınızı bastırmanıza sebep olacaktır, dikkat etmeli ve sizin üzerinizde kimsenin hakimiyet kurmasına izin vermemelisiniz. Hafta sonu gizli saklı bazı durumların ortaya çıkması ve sizin düşünmeden ağzınıza gelen her sözü söylemenize, isyan etmenize sebep olabilir. Anneye, eşe ve kadınlara karşı yaklaşım şeklinizle ilgili tereddütte kalabilirsiniz. Sakin kalmaya ve değerlerinizi korumaya çalışmalısınız, bu süreçler geçici gezegen etkileriyle birlikte olacaktır.

Yay Burç Yorumu 7-13 Aralık  2020 - İş yoğunluğu ve yoğun  iletişim trafiği sizlere hata yaptırabilir. Kariyerle ilgili iletişimlerinizde düşünmeden konuşmamaya ve aklınızdan geçenleri araştırmadan  karşınızdakilerle paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Güneş sizin burcunuzda ve kendinizi daha özgür ve rahat ortaya koyabilirsiniz. Ama sözleriniz karşınızdaki insanlara aşırı gelebilir. Evliyseniz eşinizle diyaloğunuza, iş ortaklıllarınız varsa ortaklarınıza karşı ölçülü konuşmalı aşırı cesur sözler etmemelisiniz, aksi halde insanların sizden uzaklaşması kaçınılmaz olur. Sevgiyi alma şeklinizden çok bu hafta sevgiyi verme şekliniz oldukça dikkat çekici ve kırıcı olabilir. Bekar Yay burçları sevgililerini incitmemek için çaba göstermeliler. Evli olan Yay burçları eşin zekasını küçümsememeliler zira çok zeki bir eşe sahip olduklarını biraz çaba gösterirlerse göreceklerdir. Yükselen Yay burçları özellikle aile, ata baba eviyle ilgili duygusal iniş çıkışlar yaşayacaklar. Gözünüz ne kardeşleri, ne yakın çevreyi görmeyecek odağınız aile ve ailedeki bireylerin ani bir şekilde sağlık problemleri yaşamaya başlaması olacaktır. Hafta sonuna yaklaşırken maalesef kaybetme endişesi sizi karamsarlığa sürükleyebilir.  Ama bu aralar ne gelirinizi kullanma şeklinizle alakalı ne de sevdiğiniz insanlar hakkında acele kararlar vermeyin, acele serzenişte bulunmayın. Mülk edinmek ev sahibi olmak isteyenler haftasonunda tam anlamıyla taşınma, ev sahibi olmayla ilgili kafasındaki soru işaretlerine cevap  bulacaklar.  Atağa geçerek yaşam alanlarını ve bulundukları bölgeyi  değiştirmek isteyecekler.
Gelirinizle, işinizle ilgili kibir ve böbürlenmemenizi tavsiye ediyorum, geri dönüşü sizi memnun etmeyebilir.

Oğlak Burç Yorumu 7-13 Aralık 2020- Gelirleriniz ve gelirinizi harcadığınız belki de borç verdiğiniz dostlarınız size bu kararınızı sorgulatabilirler. Dostlarınıza, arkadaşlarınıza karşı fazlaca fedakar olmanız pişman olmayacağınız anlamına gelmiyor. Verdiğiniz değerin karşılığını dostlarınızdan alabiliyor musunuz sorgulayabilirsiniz bu hafta. Sizin veremediğiniz hayır cevabını fedakarlık ettiğiniz dostlarınız size hayır dediğinde anlayacaksınız. Kendinizi bu hafta izole edebilir ve iyice kendi mabedinize çekilebilir, kendi içinizden konuşursunuz kimse duymasın diye. Halbuki sizi kıranların yüzlerine fikrinizi söylemelisiniz, siz söylemezseniz sizin kırıldığınızı kim bilebilir. Gelirle ilgili geçici bir şans fırsatı elde edebilirsiniz bu fırsatı değerlendirin ama geliri elinizde tutmaya, borç vermemeye dikkat edin. Hafta ortasına doğru şehir dışı veya yurt dışındaki yakınlarınızdan sağlık problemi ve kayıp  haberleri alabilirsiniz. Evli olanlar eşin gelir kaynaklarıyla ilgili önümüzdeki haftayı da kapsayacak şekilde sorunları olabilir ve buna odaklanabilirler. İş hizmet alanında olanlar iş arkadaşlarıyla ve yöneticileriyle gelirleriyle  ve iş işleyişiyle alakalı ani gelişebilecek tartışmalardan kaçınmalılar, sonrası pişmanlık olabilir. Düşünmeden ani çıkışlar yapmamaya, üslubunuza özen gösterirseniz iş yaşamında bu haftayı pişmanlık yaşamadan atlatabilirsiniz. Sağlığınız tamamen psikolojik durumunuzla  ve olayları nasıl karşıladığınızla alakalı olacak.

Kova Burç Yorumu 7-13 Aralık 2020 -Okült ve metafizikle alakalı konularda kariyer planı yapabilirsiniz.  Sosyal çevreniz ve bazı gruplar önünde edindiğiniz bilgileri anlatmak, detay vermek zorunda olabilirsiniz. Bu bilgi akışını gerçekleştirirken ruhsal olarak  bilgilere daha önceden sahip olduğunuzu ve bilgi aktarım zamanınızın geldiği fikrine kapılabilirsiniz. Bu hafta bilgi edinme ve aktarma, okültizm-metafizik araştırmaya efor sarfedeceksiniz. Yeni gelir kapılarının bilgiye dayalı konulardan açılacağını görebilirsiniz. Herkesten uzak tek kaldığınız anlarda disiplinli bir iş planı geliştirmek ve hayata geçirmek istiyorsunuz. Çarşamba itibariyle beklentiye girdiğiniz ve tercih edilip edilmeyeceğini bilmediğiniz bir iş haberi varsa olumlu sonuçların çıktığını duyabilirsiniz. Bekar Kova burçları şehir dışından veya eğitimle alakalı kariyer çevrenizden size fikirleri çok uyan biriyle sevgili olacaksınız. Eğitimler, basın yayın, iletişim işiyle meşgul  kova burçlarının bir kısmı ise işlerine aşkla bağlanabilirler.
Evli Kova burçlarının bir kısmı eşin gelirleriyle ilgili geçmişten gelen bazı bilgilerin ve şans fırsatlarının haberini alabilirler. Bu hafta özellikle kardeşlerden veya yakın çevrenizden geçmişte bir kırgınlık, küslük yaşadığınız birileri varsa, onların finansal durumlarıyla ilgili haberler alabilirsiniz.Kova burçlarının bir kısmı sosyal medyada daha aktif olacakları bir döneme giriş yaptılar ve başarıyla ulaşacaklar.
Hafta sonuna yaklaşırken ata, baba evinizle ilgili haberler alabilir  ve annenizle aranızdaki  sevgi bağını sorgulayabilirsiniz.Evli Kova burçları hafta sonunda eşin işiyle ve kardeşleriyle ilgili bazı konular sizi meşgul edebilir.

Erol Olçok’un Ölümündeki Sır Perdesi Ne? Erol Olçok’un Ölümündeki Sır Perdesi Ne?

Balık Burç Yorumu 7-13 Aralık 2020 -Sizler uzun  zamandır zorlu gezegen etkileriyle birlikte neredeyse tüm düzeninizi kaybetmiş, dengeleriniz değişmişti. Tabi hemen bitecek demiyorum ama artık Balık burçları gün saymaya başlıyorlar yaşamsal düzenlerini yeniden dengeye oturtabilmek için. Sanatsal faaliyetleri olan Balık burçları artık kariyerleriyle ilgili yeni iş görüşmeleri ve sözleşmeler yapabilecekler.  Gelirleri beklentiyi karşılamasa da gelen iş fırsatlarını kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Bu hafta iş ve anlaşmalar, ortaklıklar odaklı olabilirsiniz. Hayatınızdan geçmişte dengelerinizi bozarak çıkıp giden sevgilinizle yeniden iletişime geçebilirsiniz. Çarşamba günü maddi kaynaklar ve ödemelerinizdeki dengesizliklerden dolayı şehirdışından bazı yakınlarınızdan destek arayışına girebilirsiniz ama kırmadan, kırılmadan sabırla bu süreci atlatmalısınız. Geçmişte babanızla, ebeveynlerinizle ilgili sizi kendilerinden uzaklaştıran olaylar yaşandıysa ve ailede haksızlıklar olduysa bir itirafla karşılaşabilirsiniz.
Baba tarafından haber duyulabilir.Evli ve eşinin kalbini kırmış Balıklar o kalbi kazanmalısınız.Hafta sonuna doğru eşin ailesiyle ilgili haberler duyulabilir bu süreçte duygusal anlamda eşin yanında olmanız gerekiyor. Sosyal çevrenizin yanlış yönlendirmesiyle birlikte bir kısım Balık burçları evlilikte eşe ihanet yaşandıysa bazı süreçlerin sonuna geliyorsunuz, her ne yaşandıysa gönül almalı ve yolları kalp kırmadan ayırmalılar. Sanatsal işler veya basın yayın işi yapanlar şehirdışı işlerde de yer alabilecekler.Sözleşme yapma, imza atma konularıyla ilgili kendinizi de karşı tarafı da yanıltmamalısınız, ayrıca dolandırılmaya karşı sözleşmeleri iyice okumalısınız.