Türkiye Cumhuriyeti 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı, 66. Türkiye Hükûmeti Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın eşi Esra Albayrak. Etrafında yaşanan bunca kargaşaya, onun  nasıl baktığı merak konusu.

 2018 yılında, ülke gündemini sallayan bir aldatma iddiası ortaya atılmıştı. İddiaya göre, Berat Albayrak koskoca Cumhurbaşkanının kızını aldatıyordu. Olayın ardından peş peşe haberler gelmeye başladı. 

Esra hanımın aldatıldığı iddialarının gündeme bomba gibi düştüğü sırada, Olayı duyan ve bir şekilde sitemini Berat Albayrak’a öfkeyle anlatan Esra Albayrak'ın, eşi tarafından darp edildiği bile iddia edilmişti.

Bu iddiaların ardından Burak Erdoğanın aniden Türkiye'ye geldiği ve kız kardeşine yapılanın hesabını Berat Albayrak'tan sormaya kalktığı, hatta 27.06.2018 tarihinde Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Projesi Finansman Anlaşması İmza Töreninde yaptığı konuşma esnasında yüzünde görülen izlerin, Burak Erdoğan'ın öfke izleri olduğu bile öne sürüldü.

Olayla ilgili en çarpıcı iddia ise,  Esra Albayrak'ın Muğla/Milas Aile Mahkemesi'nde tek celsede boşandıkları ve Esra Albayrak'ın İngiltere'ye yerleştiğiydi.

 Ama boşanma iddiaları bir fotoğraf karesi ile yalanlandı.

.

  Son Olarak Berat Albayrak'ın istifasıyla adeta yer yerinden oynadı. Bu İstifa hakkında yüzlerce haber yapıldı, onlarca köşe yazısı yazıldı. Herkesin yapacak bir yorumu yahut söyleyecek bir çift sözü vardı. Sadece o konuşmadı. 

   Babası ve kocası arasında geçtiği söylenen restleşmelere, kocası ve kardeşleri arasında yaşandığı iddia edilen kavgalara dair bir kez bile yorum yapmayan Esra Albayrak, sessiz ve sakin hayatında çocuklarını büyütmeye devam ediyor. Belkide konuşması gereken tek kişi oydu ama bütün bu kargaşada asilce susmayı seçti. 

    Kim bilir, belkide yıllar sonra bugün yaşanan olayların bütün gerçeklerini onun ağzından dinleriz. Nihayetinde bütün olayları çırılçıplak bir gerçeklikle yaşayan kişi Esra Albayrak'ın kendisi. 

Koray Aydın Meral Akşener Kavgası Kızışıyor Koray Aydın Meral Akşener Kavgası Kızışıyor