İYİ Parti Koceli Millletvekili Lütfü Türkkan tarafından sosyal medya hesabından paylaşılan ve aslında yıllar önce çekilen bir video şer odaklarının gündemine bir kez daha oturdu.

   Paylaşılan videoda, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Devlet Bahçeli'nin MHP'deki yerli ve milli kişileri tasfiye ettiğini ifade ediyor.

  Ortaya çıkan videoda Bahçeli'yi sert dille eleştiren AKP'li Ünal, "Şimdi Devlet Bahçeli MHP'nin başına geldiği günden beri parti içindeki bütün yerli ve milli unsurları tasfiye etti. Mesela Özcan Yeniçeri, Meral Akşener, Sinan Oğan, Mehmet Şandır, Tuğrul Türkeş. Geçmişte Sadi Somuncuoğlu'ndan başlayın Ramiz Ongun'a kadar birçok yerli ve milli unsuru Devlet Bahçeli MHPden tasfiye etti. Bugün maalesef Devlet Bahçeli tabanı yerli ve milli olan bir partinin tavanı olarak kendi tabanından kopmuştur." ifadelerini kullanıyor. 

  Aynı video, CHP'li Özgür Özel tarafından da ''Boşuna bukalemun demiyoruz. Dün en çok eleştirdiğini bugün en çok övebilen, dün en çok övdüğünü bugün en çok yerebilen bir siyasi bukalemun'' üst yazısı ile paylaşıldı. 

Yüzünüzü Bizim Mahalleye Dönerseniz Yükselirsiniz Yüzünüzü Bizim Mahalleye Dönerseniz Yükselirsiniz

   Bu paylaşım bir kez daha göztermiş oldu ki, cumhur ittifakı bu ülkenin selameti için kurulmuş en doğru ittifaktır.

  Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları, bu ülkenin 57. Alayıdır. Tek menfaati Türkiye Cumhuriyetinin selameti olan Milliyetçi Hareket Partisi, her zaman doğru yerde olmayı bilmiştir.