Ülke haritasında bu kavuşum sekizinci evde gerçekleşiyor ve aynı gün Merkür-Güneş kavuşumuda yaşanıyor. Ülke yönetimini ve ülkemizin finansal gerçekliğiyle ilgili etkilerini gözlemleyeceğiz.
Bugüne dek halktan gizlenen ve kapalı kapılar ardında, ülke sınırları ve ülke topraklarıyla alakalı yapılmış olan gizli görüşmelerin, gizli anlaşmaların ifşasına şahitlik edebiliriz. Oyunlar, planlar ifşa oluyor.
Ülkenin yönetimiyle alakalı hızlı ve çok etkili haberler duyabiliriz. Ayrıca yeni anlaşmaların yapılacağı bir süreçteyiz,  ülkenin gelir kaynaklarıyla alakalı sistem değişikliğine gidilebilir.
Ülke kaynaklarının nasıl ve neden, ne şekilde yok edildiğiyle ilgili haberler duyabiliriz. Jüpiter gezegeninin bulunduğu alanda talep vardır dolayısıyla Jüpiter Kova burcunda iken üstelik ülke haritasının 8.evinde bu da bize yeni ve yüklü vergi artışlarının yolda olduğunu gösteriyor. Üstelik bankacılık sisteminde finansal krizin patlak vereceğini, bu finansal krizin ülkemizde gerçekten büyük etkilere sebep olacağını göreceğiz.


Ülkemiz ve halkımız  bugüne kadar üstü örtülmeye çalışılan ekonomik krizle yüzyüze gelecektir. 2021 yılını ekonomik olarak batmadan çıkarırsak 2022 yılında reform niteliğinde yeni  yasalar çıkarılacaktır.
Bu iki zaman yöneticisi gezegen kavuşum etkileri halktan gizlenen birçok bilginin ortaya çıkma zamanının geldiğini bizlere gösteriyor. Dünya astrolojisinde Jüpiter-Satürn kavuşumları eski çağlarda peygamberlikleri gösterdiği gibi hanedanlıkların yükselişini ya da yıkılışını gösterir. Tabi ki yeni bir peygamber gelmeyecek. Dünya ülkelerinde boy gösteren yöneticilerin artık sahnelerden inme vaktinin geldiğini ve yeni yönetimlerin var olacağını göreceğiz. Yani ülkeler yönetiminde eskinin yerini yenilerinin alma vaktini iki zaman yöneticisi bizlere işaret ediyor. Uzun yıllardır toprak elementi hakimiyetinde olan iki dev gezegen nihayet hava elementi etkisine girdi.


Kova çağı ve bilgi çağına giriş yapıyoruz. Maddesel boyuttan bilgi boyutuna geçiş başlıyor. Bilgi çağının kapıları nihayet insanlığa açılıyor. İnsanlardan saklanan birçok icatlar insanlığa servis edilecek.
İletişimle ilgili ileri teknolojik cihazların üretiminde hızlanma olacak. Üstün teknolojik birçok cihazı göreceğiz. Sanal okullar açılabilir ve sürekli olabilir okula gidemeyecek durumdaki insanlar nihayet bilgiye ulaşabilir. Yeni bilim insanları dünyaya gelecek. Bilinç uyanışları hızlanacak. Düşünceler hızlanıyor. Kolektif bilinç uyanıyor. Depremlerde artış gözlemlenecek.Satürnün 8.eve girişiyle ne yazık ki yaşca ileri birçok ruh göçünün olacağını görebiliriz. Kültürel düşüşler ve yükselişler yaşanacak. 2021 yılında gençlerin eğlence alanlarıyla alakalı çok yüksek vergilerin geleceğini göreceğiz. Özel eğitim kurumları da yüksek vergilerden nasibini alacaklar. 2021 yılı ne yazık ki  çok sayıda gençlerimizin göçmenlik başvurusunun olacağı yıl olabilir. Ayrıca havanın ve sıvıların etkisiyle yayılacak yeni bulaşıcı hastalıklar var olacak. Halkın büyük oranının bankalara, tefecilere borçlandığını ve buralarda yüksek faizlerin uygulandığını duyabiliriz.

Volkan Yılmaz'dan Silivri için ilk açıklama! Volkan Yılmaz'dan Silivri için ilk açıklama!

Gençler arasında ne yazık ki uyuşturucu madde kullanımı ve alkol tüketimi artış gösterebilir. 2021 yılı meclisten çıkacak yasalarla halkın borç yükü artabilir ve alım gücü düşebilir. Bu vergiler daha çok alkol, eğlence sektörü, ilaç sanayi, eğitim alanları, organizasyon alanlarında olabilir. Birçok eski binanın yıkılmasını görebiliriz. Halk hareketleri dünya çapında artış gösterecek bundan en çok etkilenecek ülkeler arasında ABD olacak elbette ki. Birçok olumsuz etkiler olduğu gibi elbette ki olumlu etkiler de var, insanlığın bilginin peşine düşeceği, okült eğitimlerin artacağı ve astrolojinin altın çağının olacağını göreceğiz. Astroloji matematiksel hesaplarla çalışır, bilim dalı olmasa da bir ilimdir, astrolojiyi fal zanneden üstelik çirkince küçümseyen kesimin nihayet eğitiminin mümkün olduğunu göreceğiz. 2021 yılında ne yazık ki iki büyük sahne devinin, ruh göçünü duyabiliriz. 2021 yılı tüm insanlığa önce şefkat ve merhamet duygularını versin, kendilerinin dışında yeryüzünde bulunan diğer canlara karşı koruyuculuk duygularının gelişmesini diliyorum.

KAYNAK: HABERHERGUN / Karma Astrolog Dilek Irmak Kara