Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre, 29 Haziran Pazar günü öğle saatlerinden itibaren Ordu, Giresun ve Trabzon’un batı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Yetkililer, vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz hava koşullarına karşı uyardı. Yağışın 15.00 ile 23.00 saatleri arasında etkili olacağı bildirildi.

RTÜK'ün Halk TV'ye verdiği 10 günlük ekran karartma cezasını mahkeme durdurdu
RTÜK'ün Halk TV'ye verdiği 10 günlük ekran karartma cezasını mahkeme durdurdu
İçeriği Görüntüle

Uyarıda, yağış sırasında ulaşımda aksamalar yaşanabileceği belirtilerek, özellikle riskli bölgelerde yaşayan vatandaşların tedbirli olmaları istendi. Meteoroloji, hava durumu güncellemelerinin takip edilmesi gerektiğini vurguladı.