Gösteri dünyasının en ünlü ve zengin isimleri arasında yer alan Kardashian ailesi, isimlerini duyuran 'Keeping Up With The Kardashians' adlı şovu bitirmeye kararı verdiklerini açıklamıştı.

Yeni albüm geliyor! Yeni albüm geliyor!

Kendileri için zor bir karar aldıklarını belirten Kim Kardashian, "14 yılın, 20 sezonun, yüzlerce bölüm ve sayısız yan şovun ardından, bizi bunca yıldır iyi günde kötü günde, mutlulukta, kederde, birçok ilişki ve çocuklu dönemlerde izlemiş olan sizlere büyük minnettarlık duyuyoruz. Bu yolda tanıştığımız sayısız kişiyi ve harika anıları sonsuza dek saklayacağız" demişti.

Önceki gün final bölümü yayınlanan programın bitişinde bir takipçi, üzüntüsünü sosyal medya üzerinden dile getirdi.Kim Kardashian da hayranına "Dönüşümüz çok sürmeyecek. Yeni şovumuz final sezonunun hemen ardından gelecek" yanıtını verdi.Daha önce programın 2021'in sonunda yayınlanacağı duyurulmuştu. Yeni projenin ABD dışındaki birçok bölgede satışa sunulacağı belirtilirken, söz konusu içerikte Kris Jenner ve kızları Kourtney, Kim ve Khloe Kardashian ile Kylie ve Kendall Jenner'ın yer alacağı biliniyor.