Müzik dünyasının ünlü isimlerinin bir araya getiren Amerikan Müzik Ödülleri Los Angeles'ta düzenlendi. Pandemi nedeniyle geceye kısıtlı sayıda kişi katıldı. Microsoft Tiyatrosu'ndaki etkinlikten renkli görüntüler objektiflere yansıdı. Bazı konukların online katıldığı törende; Jennifer Lopez, Billie Eilish, Justin Bieber, Shawn Mendes, Dua Lipa, Megan Thee Stallion, Bebe Rexha, Doja Cat gibi ünlü yıldızlar şovlarıyla boy gösterdi. Bazı gösterilerin önceden çekildiği etkinliğe 51 yaşındaki şarkıcı Jennifer Lopez damga vurdu. Maluma ile birlikte sahneye çıkan ve dansları ile dikkat çeken Lopez, siyah ve yarısı şeffaf bir mayo giydi. Şarkıcı, kombinini yüksek topuklu botları ile tamamladı. Jennifer Lopez'in imaj değişikliğine giderek saçlarını da kısalttığı görüldü.

Şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti Şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti

Sahnede uzun süre şarkı söyleyip dans eden Lopez, şovu ve sahnedeki enerjisi ile meslektaşlarını da etkiledi. 

Öte yandan kısa bir süre önce moda sektörüne de adım atan Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde kendi kozmetik markasını kurduğunu duyurmuştu.

2001'de özel mini bir koleksiyon hazırlayan, 2002 yılında ise ilk parfümünü çıkaran Jennifer Lopez, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıklamıştı.

Lopez, geçtiğimiz günlerde de sinema sektöründe yaşanan eşitsizlik tartışmalarına katılarak yıllar önce yaşadığı sorunları dile getirmişti.

Jennifer Lopez, 1993'te oyuncu olmaya karar verip Hollywood'a gittiğinde Latin asıllı olmanın sıkıntısını yaşadığını açıklamıştı.

"SEKTÖRDEKİ KLİŞEYİ KIRDIM"

51 yaşındaki şarkıcı, "Latin asıllı kadın oyunculara aşçı, dadı gibi onuncu sınıf roller veriliyordu. Ama ben başrolde oynamak istiyordum ve direnerek film sektöründeki Latin kadın klişesini kırdım" demiştiLatin, siyahi ya da Asyalı olmanın önemli olmadığını söyleyen Jennifer Lopez, "Ben insanı temsil etmek isterim ama tüm bu çabama rağmen Hollywood filmlerinde Latin oyuncuların temsili hala yüzde altı düzeyinde" ifadelerini kullanmıştı.