2019 yılında nikah masasına oturan Matthew Koma-Hilary Duff çifti, geçtiğimiz ay kızları Mae James Bair'in dünyaya gelmesi ile birlikte büyük bir mutluluk yaşamıştı. Suda doğum yapan Duff, konuk olduğu 'Informed Pregnancy' adlı yayında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Hilary Duff, 9 yaşındaki oğlunun kendisini doğum sırasında izlemesini istediğini ifade etti.Konuyla ilgili konuşan Duff, "Benim için oğlumun orada olması önemliydi. Çünkü ona karşı gerçekten açık ve dürüst olmak istiyorum. Ayrıca kadınların ne kadar güçlü olduğunu ve çocuk dünyaya getirmenin nasıl bir şey olduğunu görmesini istedim" dedi.Ünlü şarkıcı, oğlunun kendisi doğum yaparken izlemesini isteme sebeplerinden birinin de onun gelecekteki eşine ya da sevgilisine bu konuda saygı duymayı öğretmek olduğunu anlattı.9 yaşındaki oğlu Luca'nın, hamilelik ve doğum süreciyle ilgili bilgisi olduğunu belirten Hilary Duff, "Orada olmak istedi ama doğum o kadar hızlı oldu ki, kaçırdı" şeklinde konuştu.

Üçüncü bebeği Mae'nin dünyaya geliş sürecinin sadece 3 saatte tamamlandığını sözlerine ekleyen Duff, "Oğlum zaman zaman 'Erkeklerin kocaman kasları var' diyor. Evet ama kadınlar da kendi bedenlerinden bir bebeği dünyaya getiriyorlar" ifadelerini kullandı.Hilary Duff'un bu sözleri tartışmalara yol açtı. Sosyal medyada bazı kullanıcılar, "Bir çocuğun, bir yetişkinin doğum yapmasını izlemesine izin vermemek gerekir" görüşünü savunurken, bazıları da "Bunu bir çocuğa niye yaparsın?" diyerek, adeta tepki gösterdi. 

Duff, daha önce de yaptığı açıklamayla ülkenin gündemine oturmuştu. Hilary Duff, kızı Banks Violet'in plasentasını meyveli bir içeceğin içine kattığını söylemişti.Şarkıcı, bu deneyimi, "10 yaşımdan beri içtiğim en güzel meyveli içecekti. Kalori, meyve ve lezzetli her şey içindeydi" şeklinde anlatmıştı.

Oyuncular Sendikası'ndan bağış açıklaması! Oyuncular Sendikası'ndan bağış açıklaması!