Oyuncular Sendikası'ndan bağış açıklaması! Oyuncular Sendikası'ndan bağış açıklaması!

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Türk sevgilisi Alev Aydın'dan bebek bekleyen Macaristan asıllı ABD'li şarkıcı Halsey'in heyecanı büyüyor. Karnı burnunda karelerini sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Halsey, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan şarkıcı, bu kez göbeğini basketbol topuyla kıyasladı.

Instagram'da 23 milyondan fazla takipçisi bulunan Halsey, gönderisine, "Bunlar, oyunların her geçen gün daha da zorlaştığını gösteriyor" notunu düştü. Ünlü şarkıcının esprili paylaşımı 3 milyondan fazla beğenildi.

Halsey, geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kutlamıştı.

Ünlü isim, 38 yaşına basan Alev Aydın'ın göbeğini öptüğü kareyi Instagram'dan paylaşmıştı. Daha önce "Türkçe öğreniyorum" diyen Halsey, 2 milyondan fazla beğeni alan gönderisine, "İyi ki doğdun aşkım" notunu düşmüştü.

Hamileliğinin planlı olduğunu belirten şarkıcı, "Bunun için çok uğraştım ama eğer başka bir şekilde de olsaydı yine çok mutlu olurdum" şeklinde konuşmuştu.

Bebeğini kucağına almak için geri sayıma başlayan şarkıcı Halsey, bu süreçteki duygu ve düşüncelerini sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

ABD'li şarkıcı, geçtiğimiz günlerde plajda çektirdiği fotoğraflarını yayınlamıştı. Hamile olmanın cinsiyet algısını eşitlediğini belirten Halsey, şu ifadeleri kullanmıştı:

Şubat en kısa ay, ancak günler çok uzun sürüyor gibi geliyor. Ama aynı zamanda çok hızlı mı gidiyor? Vücudumla ilgili çok düşünüyordum. Kendinizin bu kadar çabuk değişmesini izlemek garip... Hamileliğin bana 'kadınlık' hakkında çok güçlü, ikili duygular vereceğini düşünmüştüm ama gerçekten cinsiyet algımı tamamen eşitledi.

Ünlü şarkıcı, "Vücuduma olan duyarlılığım beni insanlığımın çok farkına vardırdı ve hepsi bu. Olağanüstü bir şey yapıyorum. Ve bu harika. Umarım bu duygu devam eder" demişti.

Halsey, ayrıca "Çok yemek pişiriyorum, her zamankinden daha fazla uyuyorum, çok fazla kitap okuyorum. Ailemi özlüyorum. Ve sizi de... Şimdilik hoşça kalın" mesajını yazmıştı.