Geçtiğimiz haftalarda adı eski manken Burcu Çağrı ile aşk dedikodularına karışan Emre Altuğ'un, oyuncu ve sunucu Nazlı Eker ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, geçtiğimiz haftalarda eski manken Burcu Çağrı ile dört yıldır aşk yaşadığı iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çağrı, Instagram'dan yaptığı, "Gün geçtikçe çoğaldı bağımız, dört senede… Seni çok seviyorum" notlu paylaşımıyla aşk dedikodularının fitili ateşlemiş ancak Altuğ, Çağrı'nın bu paylaşımı sonrası aşk iddialarını reddederek, "Benim o kişiyle hiçbir ilgim yok. Çıkan haberler doğru değil" demişti.

GİZLİ AŞKI NAZLI EKER ÇIKTI

Ünlü oyuncunun entübe edildiği iddia edilmişti: Oğlundan açıklama geldi Ünlü oyuncunun entübe edildiği iddia edilmişti: Oğlundan açıklama geldi

Bu olayların üzerinden ünlü şarkıcı Emre Altuğ'un, aşk hayatı hakkında şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Magazin kulislerinde dolaşan iddiaya göre Altuğ'un oyuncu ve sunucu Nazlı Eker ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre müzik dünyasına adım atmak için de stüdyoya giren Eker'e en büyük desteği Emre Altuğ verdiği öğrenildi.