İşte Dilan ve Engin Polat çifti için istenen ceza İşte Dilan ve Engin Polat çifti için istenen ceza

Yasak Elma dizisi ile yıldızı parlayan Ayşegül Çınar, geçtiğimiz günlerde aracında uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açıldı. oyuncu Ayşegül Çınar, uyuşturucu maddeyi eski erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu'nun aracına koyduğunu iddia etti. Çınar, şimdi de eski sevgilisiyle geçtiğimiz aylarda yaşadığı bir silahlı tehdit olayıyla gündeme geldi.

Çalıkoğlu, uyuşturucu olayı yaşanmadan önce Ayşegül Çınar'ın evine gitti. Çift arasında çıkan tartışmada Çalıkoğlu genç oyuncuya ağza alınmayacak küfürler etti. Bununla da yetinmeyen Çalıkoğlu, mutfaktan aldığı bıçakla genç oyuncuyu tehdit ederek yaraladı.

Korku dolu anlar yaşayan Çınar ise hemen polisi arayarak Çalıkoğlu'nu ihbar etti. Hakkında soruşturma başlatılan Çalıkoğlu'nun savcılık tarafından yürütülen soruşturmanın sonunda Çalıkoğlu'nun 'silahla tehdit', 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' ve 'hakaret' suçundan yargılanmasına devam ediliyor.

Öte yandan soruşturma kapsamında Çalıkoğlu'nun arkadaşı Ersoy G.'nin de ifadesi alındı. Ersoy, ifadesinde arkadaşının kendisini aradığını "Benim Ayşegül'ü görmem lazım, Göktürk'e gidelim" dediğini, yolda Ayşegül'ün aracını takip ettiklerini anlattı.

Ayşegül Çınar'ın ihbarıyla olay yerine gelen polise kendini iyi hissetmediğini ve oturmak istediğini söyleyen Çalıkoğlu, sonra aniden koşarak evden kaçtı. Çınar, can güvenliğinden endişe duyarak eşyalarını toparlayarak, aracıyla evden çıktı.

Oyuncu, Göktürk yolu üzerindeyken Çalıkoğlu'nun kendisini takip ettiğini fark etti. Polis, genç kadının ihbarı sonucu Çalıkoğlu'nun izini buldu. Elindeki silahla polislere direnen Çalıkoğlu, yine kaçarak izini kaybettirdi.