Acun Ilıcalı’nın yeni kurduğu dijital dizi-film platformu Exxen, 1 Ocak 2021 itibariyle yayın hayatına başladı.

Yayın hayatına başladığı ilk gün yoğunluktan dolayı bir süre erişim sorunu yaşanan Exxen’e ilk 3 günde kaç kişinin abone olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından Exxen ile ilgili sık sık açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, platformuna ilk 3 günde 500 binden fazla kişinin abone olduğunu duyurdu.  Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

3 günde 500 bin üyeyi geçtik. Bize inanan izleyicilerimize çok çok teşekkürler. Çok emek verdik, karşılığını böyle almaktan daha güzel bir şey yok. İyi ki varsınız."

Yeni albüm geliyor! Yeni albüm geliyor!

Reklamlı ücreti 9,90 reklamsız ücreti ise 19,90 olan Exxen’in ilk 3 günde 500 binin üzerinde abone sayısına ulaşmış olması Acun Ilıcalı’ya 5 milyon TL’nin üzerinde kazanç sağladı.

"ASLINDA OLMASI GEREKEN 40 LİRAYDI"

Exxen için “Aslında olması gereken 40 liraydı” diyen Ilıcalı, "Exxen'de 50 içeriğimiz var. Dizilerle birlikte o içeriklerin de haftalık yeni bölümleri eklenecek, böylece her gün yeni birçok içerik gelecek. Biz aslında hiçbir matematik hesabıyla platforma ayırdığımız bütçeyi üyelikle karşılayamadığımızı gördük. Çünkü her şeyi yeniden üretiyoruz. Ücretimiz 9.90 lira. Aslında olması gereken 40 liraydı. Bu noktada da seyirciden anlayış ve destek bekliyorum" diye konuştu.