Ünlü rapçi şehadet getirerek müslüman oldu Ünlü rapçi şehadet getirerek müslüman oldu

Büyük beden model Iskra Lawrence, Instagram hesabından pantolonunu giydiği anlara ait görüntüleri paylaştı. Pantolonun fermuarını kapatamayan ünlü model, takipçilerine "Kendinize karşı nazik olun, burası sizin eviniz" mesajını verdi.

Geçmişte model olmak için kapısını çaldığı ancak bütün ajanslardan geri çevrilen büyük beden model, Iskra Lawrence sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

Erkek arkadaşı Philip Payne ile ilişkisinden bir erkek bebek sahibi model Iskra Lawrence, bu mesajında özellikle de karantina döneminde kilo aldığı için üzülen hemcinslerine seslendi.

Videoda bir kot pantolon giymeye çalışan 30 yaşındaki model, bir türlü fermuarı kapatamıyor.

Yüzündeki gülümsemeyi hiç bozmayan Lawrence, video eşliğinde paylaştığı mesajında bütün bunların doğal olduğu mesajını verdi.

"KENDİNİZE KARŞI NAZİK OLUN"

Iskra Lawrence paylaşımında, vücudunun bir yıl içinde çok değiştiğini belirtti. Kilo ve beden ölçüsünün değişmez olmadığının altını çizen Lawrence, "Siz ve vücudunuz birçok değişimden geçeceksiniz. Kendinize karşı nazik olun. Burası sizin eviniz" diye yazdı.

Büyük beden model, "kendini sevme serüveninin kusursuz olmadığını ve düz bir çizgi üzerinde ilerlemediğini" vurgulayıp "Vücudum, hayatımın her döneminde beni destekledi" dedi.

Lawrence, sözlerine "Kendimi sevmekten vazgeçmeyi reddettim. Çocuğumu dünyaya getirdikten sonra her şey değişti, düşünce sistemim hayata bakışım ve fiziksel görüntüm" diye devam etti.

Iskra Lawrence paylaşımında bir kot pantolonun içine sığıp sığamamanın önemsiz olduğuna değinip "Çünkü elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" mesajını verdi.